Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Яйца върху бутер тесто с бекон, зелен лук и моцарела

Яйца върху бутер тесто с бекон, зелен лук и моцарела

Яйца върху бутер тесто с бекон, зелен лук и моцарела - изображение

Необходими продукти:

  • 125 грама бутер тесто
  • връзка зелен лук
  • 4 яйца
  • 100 грама бекон
  • 150-200 грама моцарела (може кашкавал или друг вид сирене)

 

Начин на приготвяне:

Нарежете бекона на малки парчета, наситнете стръковете лук, размразете тестото и го разточете (колкото е необходимо, за да покрие дъното на формата, която ще използвате за направа на ястието).

Сложете тестото в избрания съд (намазнете преди това), разпределете част от лука, бекона и настърганата моцарела върху бутер основата, след което чукнете четирите яйца.

Останалите количества лук, бекон и моцарела сложете около яйцата и изпечете за четвърт час (или до стягане на белтъка) във фурната на 220 градуса.

Яйца върху бутер тесто с бекон, зелен лук и моцарела


Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: .koolinar.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиХрани и ястияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноХранене при...НовиниАнкетиВидеоАлт. медицинаДиети