Яйца върху бутер тесто с бекон, зелен лук и моцарела

Необходими продукти:
- 125 грама бутер тесто
- връзка зелен лук
- 4 яйца
- 100 грама бекон
- 150-200 грама моцарела (може кашкавал или друг вид сирене)
Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на малки парчета, наситнете стръковете лук, размразете тестото и го разточете (колкото е необходимо, за да покрие дъното на формата, която ще използвате за направа на ястието).
Сложете тестото в избрания съд (намазнете преди това), разпределете част от лука, бекона и настърганата моцарела върху бутер основата, след което чукнете четирите яйца.
Останалите количества лук, бекон и моцарела сложете около яйцата и изпечете за четвърт час (или до стягане на белтъка) във фурната на 220 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: .koolinar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРИКС капсули * 30
АФРОДИТА ШАМПОАН FAMILY ЯЙЧЕН 750 мл
ЕВТЕРПА ЯЙЧЕН ШАМПОАН 250 мл
ПЮР НУТРИШЪН ПАСТЬОРИЗИРАН ЯЙЧЕН БЕЛТЪК 1000 мл
ОВОРОН капсули * 48 НАТУРФАРМА
ГРЕВИЯ NEM - НАТУРАЛНА МЕМБРАНА ОТ ЯЙЧЕНИ ЧЕРУПКИ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Щраусово яйце – характеристики и състав
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Първа част
- Трябва ли яйцата да се съхраняват в хладилник
- Гълъбово яйце
- Защо са полезни пъдпъдъчите яйца и как да ги приемаме - Втора част
- Яйце на фазан
- Патешко яйце
- Яйце на токачка
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
Коментари към Яйца върху бутер тесто с бекон, зелен лук и моцарела