Ядков хляб без брашно

Необходими продукти:
- 145 грама овесени ядки
- 70 грама тиквени семки
- 70 грама слънчогледови семки
- 55 грама сурови лешници
- 35 грама сурови бадеми
- 50 грама сусам
- 20 грама ленено семе
- 3 супени лъжици хуск
- 1 чаена лъжичка сол
- 2 супени лъжици кленов сироп
- 2 супени лъжици разтопено кокосово масло
- 350 милилитра вода
Начин на приготвяне:
В голяма купа сипете всички сухи съставки и разбъркайте. В друг съд сипете кленовия сироп, кокосовото масло и водата. Комбинирайте двете смеси и направете хомогенна маса.
Застелете продълговата форма за кекс с лист пергамент и разпределете ядковото тесто равномерно. Загладете повърхността с помощта на шпатула, покрийте със стреч фолио и оставете хлябът да престои най-малко два часа.
След това загрейте фурна на 250 градуса и запечете за 30 минути. Намалете мощността й и продължете процеса още 15-20 минути. Охладете, разрежете и поднесете ядковия хляб.
Добър апетит!
Източник: bakedambrosia.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 20 мл
МАСЛО ОТ ХИМАЛАЙСКИ КАЙСИИ 100 мл ENERGY GROUP
ХРИСТИНА ТОАЛЕТНИ ТРИЦИ КАЙСИЯ 200 мл
ХЕРБАЛКАН БОЗОЙЛ тинктура 50 мл
КАЛОРЕКС АПЕТИН течни капсули * 30
ХУНЗА B17 МАСЛО ОТ КАЙСИЕВИ ЯДКИ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Домашен хляб в "холандска фурна"
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Ягоди с карамел, шоколад и смлени ядки
- Пълнозърнест соден хляб с бира и овесени ядки
- Арабска питка с плънка от спанак
- Индийски плосък хляб с нахутено брашно и спанак (Роти)
- Хляб-сандвич с шунка, кашкавал и зеленчуци на фурна
- Ядката на авокадото е най-полезната част от плода
Коментари към Ядков хляб без брашно