Ягодов сладолед на клечка с кокосово мляко

Необходими продукти:
- 400 милилитра кокосово мляко
- 50 милилитра кленов сироп
- 1 чаена лъжица ванилия
- 180 грама почистени ягоди
Начин на приготвяне:
Всички продукти блендирайте, докато се получи каша.
Разпределете сместа в 8 формички за сладолед и ги замразете за 1 час. Сложете в тях клечки и върнете във фризера за още 4-5 часа, докато напълно се втвърдят.
За да ги извадите от формите, потопете в гореща вода за няколко секунди и издърпайте сладоледа.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Лесен домашен сладолед с лайм, мента и шоколад
- Сладолед – здравни ползи и история на леденото лакомство
- Бананов шейк с прясно мляко, сладолед и канела
- Десерт от печени банани с бисквити, шоколад и сладолед
- Сладолед от извара и праскови с банани и мед
- Направете здравословен сладолед за децата от ягоди и банани без захар и сметана
- Хидратирайте и детоксикирайте тялото със сладолед от диня и кокос
- Бактериите в насипните сладоледи - интервю с проф. д-р Теменуга Стоева
- Рецепти за домашен сладолед с алкохол
- Сладоледи с необичайни вкусове, които може да ви се прииска да опитате - част 1
Коментари към Ягодов сладолед на клечка с кокосово мляко