Ягодов сладолед на клечка с кокосово мляко
Необходими продукти:
- 400 милилитра кокосово мляко
- 50 милилитра кленов сироп
- 1 чаена лъжица ванилия
- 180 грама почистени ягоди
Начин на приготвяне:
Всички продукти блендирайте, докато се получи каша.
Разпределете сместа в 8 формички за сладолед и ги замразете за 1 час. Сложете в тях клечки и върнете във фризера за още 4-5 часа, докато напълно се втвърдят.
За да ги извадите от формите, потопете в гореща вода за няколко секунди и издърпайте сладоледа.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЮР НУТРИШЪН БАР XL СЪС СЛАДОЛЕД СТРАЧАТЕЛА 80 гр.
БИГДЖИГС КОМПЛЕКТ С ДЪРВЕНИ СЛАДОЛЕДИ / БЛИЗАЛКИ BJ059
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ КОМПЛЕКТ - НАПРАВИ СИ СЛАДОЛЕДИ 14087
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ КОМПЛЕКТ ЗА СЛАДОЛЕД 19286
Безплатна доставка за България!БИГДЖИГС ДЪРВЕНА КОЛИЧКА ЗА СЛАДОЛЕД BJ409
Безплатна доставка за България!БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ СЛАДОЛЕД 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Сладоледи с необичайни вкусове, които може да ви се прииска да опитате - част 1
- Пълнени печени ябълки с бисквитен маскарпоне крем
- Рецепти за домашен сладолед с алкохол
- Домашен шоколадов сладолед с парченца тоблерон и бисквити
- Сладолед със зелен чай /матча/
- Фрапе със сладолед и шоколад
- Сладолед
- Мелба – сладоледеният десерт, вдъхновен от операта
- Бактериите в насипните сладоледи - интервю с проф. д-р Теменуга Стоева
- Бананов шейк с прясно мляко, сладолед и канела
Коментари към Ягодов сладолед на клечка с кокосово мляко