Ягодов сладолед на клечка с кокосово мляко
Необходими продукти:
- 400 милилитра кокосово мляко
- 50 милилитра кленов сироп
- 1 чаена лъжица ванилия
- 180 грама почистени ягоди
Начин на приготвяне:
Всички продукти блендирайте, докато се получи каша.
Разпределете сместа в 8 формички за сладолед и ги замразете за 1 час. Сложете в тях клечки и върнете във фризера за още 4-5 часа, докато напълно се втвърдят.
За да ги извадите от формите, потопете в гореща вода за няколко секунди и издърпайте сладоледа.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Бананов шейк с прясно мляко, сладолед и канела
- Мелба – сладоледеният десерт, вдъхновен от операта
- Пълнени печени ябълки с бисквитен маскарпоне крем
- Десерт от печени банани с бисквити, шоколад и сладолед
- Сладолед само от две съставки: извара и кондензирано мляко
- Сладолед
- Сладоледено плодово смути с мед
- Направете си вкусен и здравословен сладолед от ягода, лимон и мед
- Млечен шейк със сладолед и бисквитки
- Карамелизиран банан със сладолед и пуканки
Коментари към Ягодов сладолед на клечка с кокосово мляко