Пълнени печени ябълки с бисквитен маскарпоне крем

Необходими продукти:
- 3-4 ябълки
- 120 грама канелени бисквити
- 250 грама маскарпоне
- 10 грама ванилия
- 25 грама краве масло
- течен мед за намазване
- сладолед за гарниране
Начин на приготвяне:
Измийте, разрежете ябълките на две половини, така че долната да бъде по-голяма и я почистете.
Натрошете бисквитите и ги смесете с ванилията и маскарпоне крема.
Разбъркайте до хомогенност и напълнете плодовете с получената смес.
Сложете капачетата, а в почистена част от дръжката сложете краве масло. Запечете ябълките в загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.
След готовност гарнирайте със сладолед и течен мед. Поднесете и им се насладете.
Да ви е сладко!
Източник: www.chefclub.tv
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
ПРОМОКОНТРОЛ ЛАКС РАПИД ПЛЮС КОНФИТЮР 156 г
МАТИСЪН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ С КАНЕЛА И КУРКУМА ОРГАНИК 500 мл
НовАЛОКСИ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ И ЖИЗНЕНОСТ 1000 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 30 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Диета с ябълки за 7 дни
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Десерт с Маскарпоне и боровинки
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Кокосов десерт с ванилов сладолед и портокал
- Печени ябълки с овесени ядки, орехи, стафиди, мед и канела
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
Коментари към Пълнени печени ябълки с бисквитен маскарпоне крем