Ябълково руло с канела
Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
2 ябълки
4 супени лъжици пудра захар
1/2 чаена лъжица канела
1 супена лъжица галета
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките, почистете ги от сърцевината със семената, настържете ги и към тях прибавете пудрата захар, канелата и галетата.
Разточете тестото тънко и разпределете равномерно получената плънка по повърхността му. Навийте руло и изпечете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 - 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Сладкиш с натрошени солети и желирани плодове
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Лимонов сладкиш с прясно мляко и масло
- Захарни бутер кифлички
- Царевичен сладкиш с ягоди и мента
- Сочен ябълков сладкиш с лимонови корички
- Шоколадов сладкиш с кокос и портокалов сироп
- Смокинов тарт с мед, маскарпоне и солени бисквитки
- Ябълков сладкиш с млечно-канелен сироп и орехи
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
Коментари към Ябълково руло с канела