Ябълково руло с канела

Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
2 ябълки
4 супени лъжици пудра захар
1/2 чаена лъжица канела
1 супена лъжица галета
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките, почистете ги от сърцевината със семената, настържете ги и към тях прибавете пудрата захар, канелата и галетата.
Разточете тестото тънко и разпределете равномерно получената плънка по повърхността му. Навийте руло и изпечете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 - 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
- Сладка бутер баница с крема сирене и канела
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Кокосов пай
- Сладкиш с ябълки и смокини
- Лимонов сладкиш с прясно мляко и масло
- Лесен кокосов сладкиш
- Ябълков сладкиш с грис
- Бутер тесто с пилешко, кашкавал и лук
- Сладкиш с круши, лешници и шоколад
Коментари към Ябълково руло с канела