Ябълково руло с канела
Необходими продукти:
500 грама бутер тесто
2 ябълки
4 супени лъжици пудра захар
1/2 чаена лъжица канела
1 супена лъжица галета
Начин на приготвяне:
Обелете ябълките, почистете ги от сърцевината със семената, настържете ги и към тях прибавете пудрата захар, канелата и галетата.
Разточете тестото тънко и разпределете равномерно получената плънка по повърхността му. Навийте руло и изпечете в предварително загрята до 200 градуса фурна в продължение на 25 - 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИГДЖИГС ДЪРВЕН КОМПЛЕКТ ЗА РЯЗАНЕ НА СЛАДКИШИ BJ487
ЗОЯ БИО КАКАОВА ПАСТА ЧИПС 150 г
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
БИО КОКОСОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Лимонов сладкиш с прясно мляко и масло
- Ябълков сладкиш с грис
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
Коментари към Ябълково руло с канела