Шишчета от пилешки сърчица със соев сос, чесън и джинджифил
Необходими продукти:
пилешки сърчица
6 супени лъжици соев сос
сок от половин лимон
4 скилидки чесън
сол на върха на ножа
1 чаена лъжица настърган джинджифил
дървени шишчета
Начин на приготвяне:
Преди да започнете да нанизвате сърчицата, потопете шишчетата във вода за 10 - 20 минути. Измийте и почистете сърчицата, изсипете ги в найлонов плик. Пригответе смес от соевия сос, настърганите джинджифил и чесън, сложете мъничко сол и лимоновия сок. Налейте при сърчицата, затворете плика и оставете да се мариноват за 3 - 4 часа в хладилника. Следва да нанижете на шишчетата и да изпечете от двете страни.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Апетитна супичка с пилешки сърчица
- Пилешки сърца в сметанов сос с топено сирене
- Пилешки сърчица в доматен сос с лук и моркови
- Дроб сарма с пилешки дреболии
- Пилешки сърчица с ориз и зеленчуци
- Пилешки сърчица в сметанов сос с чесън
- Пилешки сърчица с ориз и зелен фасул
- Пикантни пилешки сърчица в сметана с магданоз
- Пилешки сърчица с домати и чесън
- Шишчета от пилешки сърчица в соев сос
Коментари към Шишчета от пилешки сърчица със соев сос, чесън и джинджифил