Целувки с течен шоколад
Необходими продукти:
- 3 белтъка на стайна температура
- 3/4 чаена чаша захар на кристали
- 2 супени лъжици пудра захар
- 1 чаена лъжица ванилия
- 1/2 чаена лъжица бял оцет
- 1/2 чаена чаша течен шоколад
Начин на приготвяне:
Включете фурната на 135 градуса и застелете с хартия за печене голяма тава.
В голяма купа с миксер разбийте яйцата, докато се получи пухкав крем. Започнете да добавяте захарта на части, ванилията и оцета. Бъркайте в продължение на 5-7 минути, докато се получи лъскава смес, която запазва формата си.
В малка купичка леко затоплете шоколада, докато стане достатъчно течен, за да може да се разлива спокойно. С него полейте сместа за целувките, разбъркайте леко, за да не се получава еднороден цвят, а да се запази мраморен ефект.
Оформете целувки с помощта на пош или слагайте по една супена лъжица от сместа в тавата.
Печете 40-50 минути, докато изсъхнат. Ако се отлепят лесно от хартията, значи са готови. Изключете фурната и ги оставете вътре на отворена врата за още 1 час.
tablespoon.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Домашни целувки с течен шоколад Нутела
- Целувка
- Торта с блат от целувки със смокини и сметана
- Целувки с крем
- Лешникови целувки с шоколад
- Бадемови целувки
- Целувки с орехи и сушени фурми
- Веган целувки от нахутена вода
- Целувки във формата на зайче за Великден
- Ябълкови целувки с желатин и ванилия
Коментари към Целувки с течен шоколад