Царевичен хляб със сладка царевица

Необходими продукти:
- 1/2 чаша краве масло
- 1 и 1/2 чаши царевично брашно с набухвател
- 1/2 чаша универсално брашно
- 1 и 1/2 чаши мътеница
- 1 чаша сладка царевица от консерва
- 2 яйца
*За измерване на количествата се използва чаена чаша.
Необходими продукти:
Загрейте фурната до 220 градуса. Поставете в чугунен тиган кравето масло и го разтопете в загрятата фурна.
Разбъркайте в голяма купа царевичното с универсалното брашно. В друга купа разбийте мътеницата, сладката царевица и яйцата. Изсипете мокрите съставки в купата със сухите, добавете кравето масло и хомогенизирайте.
Изсипете царевичната смес в тигана и запечете за 25-30 минути или до златистокафяв цвят. Извадете от фурната и обърнете веднага върху голяма чиния за сервиране. Нарежете на филийки и сервирайте.
Приятен апетит!
Източник:
myrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХЕРБАЛКАН УРОХЕРБ тинктура 50 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 G ЗЛАТИСТО СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Консумирайте препечени филийки със зехтин при гастрит
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
Коментари към Царевичен хляб със сладка царевица