Царевица на грил с чесън, майонеза и бекон

Необходими продукти:
- 3-4 кочана сварена млечна царевица
- 1 чаена чаша млечна майонеза
- 4-5 пресовани скилидки чесън
- 1 чаена лъжичка морска сол
- 1 чаена лъжичка лют червен пипер
- 2 супени лъжички бекон, нарязан на ситно
- пресен магданоз, нарязан ситно
- 100-150 грама настърган пармезан
- сок от лимон
Начин на приготвяне:
Загрейте скара на максимална мощност. В купа смесете майонезата, чесъна, солта, червения лют пипер, разбъркайте и оставете встрани. Запечете царевицата от всички страни, след това я намажете с отделената смес, поръсете с нарязан магданоз, бекон, пармезан и поднесете топла, гарнирана с лимонов сок.
Добър апетит!
Източник: ifoodblogger.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХАЙТМАН АЕРОЗОЛ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА НА КАМИНИ, ФУРНИ И СКАРИ 400 мл
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 1 N АБАНОСОВО ЧЕРНО
ОСТРОВИТ ЦАРЕВИЧНО БРАШНО 1000 г
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 N МЕДНО РУСО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Консервирана царевица (кочани)
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Руладини с бекон на фурна
- Царевична запеканка със спанак
- Царевица с масло, пармезан и чесън
Коментари към Царевица на грил с чесън, майонеза и бекон