Хрупкави печени картофки с галета и подправки

Необходими продукти:
5-6 картофа
4 супени лъжици олио или зехтин
4 супени лъжици галета
сол, черен пипер и всякакви билки и подправки по ваш избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, нарежете ги на тънки ивици и сложете в подходящ съд.
Налейте олиото, поръсете с предпочитани от вас подправки и галетата. Разбъркайте старателно и прехвърлете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете ги в загрята фурна (180-120 градуса), докато придобият златиста хрупкава коричка.
Да ви е вкусно!
Снимки: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ 200 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сладък картоф
- При високо кръвно изяжте 1 банан или 1 небелен картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Девет ползи от картофените обелки
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Хрупкави печени картофки с галета и подправки