Хрупкави печени картофки с галета и подправки

Необходими продукти:
5-6 картофа
4 супени лъжици олио или зехтин
4 супени лъжици галета
сол, черен пипер и всякакви билки и подправки по ваш избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, нарежете ги на тънки ивици и сложете в подходящ съд.
Налейте олиото, поръсете с предпочитани от вас подправки и галетата. Разбъркайте старателно и прехвърлете в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете ги в загрята фурна (180-120 градуса), докато придобият златиста хрупкава коричка.
Да ви е вкусно!
Снимки: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ 200 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Картофени шишчета с масло
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Намалете високата температура със суров картоф
- Лазаня с пилешко и блатове от картофи с бекон
- Немска топла салата от картофи с бекон, масло и копър
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофи на фурна с топено сирене и сметана
- Сладък картоф
Коментари към Хрупкави печени картофки с галета и подправки