Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Хрупкави картофени хапки

Хрупкави картофени хапки

Хрупкави картофени хапки - изображение

Необходими продукти:


  • 500 грама картофи
  • 1 главичка лук
  • 1 морков
  • сол, черен пипер
  • 1 яйце
  • 3 грама чесън на прах
  • 2 стръка пресен копър
  • олио за пържене

 

Начин на приготвяне:

 

Обелете картофите, измийте и ги подсушете. Настържете ги в купа и ги отцедете от излишната вода. Прибавете настърган лук и морков, подправете със сол, черен пипер, чесън на прах и наситнен копър.

Чукнете яйцето, разбъркайте до хомогенност и с помощта на лъжица загребете от сместа. Загрейте олио и изпържете до златиста коричка и от двете страни.

Отцедете хапките върху кухненска хартия и поднесете, гарнирани със сос по ваш избор.

Добър апетит!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.kuechengoetter.de

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЛайфстайлХрани и ястияЗдравни съветиАлтернативна медицинаЛюбопитноСнимкиДиетиБотаника