Картофени хапки с филе от треска и кашкавал

Необходими продукти:
- 2 картофа
- 230 грама консервирано филе от треска
- 2 яйца
- 50 грама кашкавал
- 1 връзка магданоз
- 3 супени лъжици сусамово семе
- 2 супени лъжици соев сос
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, сварете ги до готовност, след което настържете.
Отцедете течността от консервата, а филето намачкайте и изсипете при картофите.
Прибавете настъргания кашкавал.
След това предварително сварените яйца, които също настържете ситно и накълцания магданоз.
Разбъркайте всичко и добавете 2 лъжици соев сос. Отново разбъркайте.
Изпечете сусама в сух тиган.
От готовата смес оформете топчета, които оваляйте в семената и подредете в подходящ съд.
Предястието е готово.
Вече може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Сладък картоф
- Намалете високата температура със суров картоф
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Девет ползи от картофените обелки
Коментари към Картофени хапки с филе от треска и кашкавал