Картофени хапки с филе от треска и кашкавал

Необходими продукти:
- 2 картофа
- 230 грама консервирано филе от треска
- 2 яйца
- 50 грама кашкавал
- 1 връзка магданоз
- 3 супени лъжици сусамово семе
- 2 супени лъжици соев сос
Начин на приготвяне:
Обелете картофите, сварете ги до готовност, след което настържете.
Отцедете течността от консервата, а филето намачкайте и изсипете при картофите.
Прибавете настъргания кашкавал.
След това предварително сварените яйца, които също настържете ситно и накълцания магданоз.
Разбъркайте всичко и добавете 2 лъжици соев сос. Отново разбъркайте.
Изпечете сусама в сух тиган.
От готовата смес оформете топчета, които оваляйте в семената и подредете в подходящ съд.
Предястието е готово.
Вече може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Брамбораки - чешки картофени палачинки
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Обикновено картофено нишесте против стомашно разстройство при деца
- Сладък картоф
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Пюре от тиквички и картофи с лук и сметана
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
Коментари към Картофени хапки с филе от треска и кашкавал