Рибени хапки с картофи и лук
Необходими продукти:
- 4 яйца
- 1 връзка магданоз
- 250 грама риба по избор
- 400 грама картофи
- 1 глава лук
- щипка индийско орехче
- смлян черен пипер и сол на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете рибата и картофите поотделно, без да ги подсолявате. Рибата почистете от костите и кожата, след което смелете с помощта на блендер или машинка за мелене на кайма.
Картофите намачкайте на пюре и смесете с рибата. Добавете ситно нарязаните лук и магданоз, разбъркайте. Постепенно сложете яйцата и подправете на вкус.
Използвайте 2 супени лъжици, потопени във вода, за да загребвате от получената смес и да оформите хапките. Слагайте ги в нагорещено олио и нека се изпържат до златисто.
Добър апетит!
Снимка: sunny7.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ с вкус на капучино 200 мл
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сладък картоф
- Супа от коприва с картофи
Коментари към Рибени хапки с картофи и лук