Рибени хапки с картофи и лук

Необходими продукти:
- 4 яйца
- 1 връзка магданоз
- 250 грама риба по избор
- 400 грама картофи
- 1 глава лук
- щипка индийско орехче
- смлян черен пипер и сол на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете рибата и картофите поотделно, без да ги подсолявате. Рибата почистете от костите и кожата, след което смелете с помощта на блендер или машинка за мелене на кайма.
Картофите намачкайте на пюре и смесете с рибата. Добавете ситно нарязаните лук и магданоз, разбъркайте. Постепенно сложете яйцата и подправете на вкус.
Използвайте 2 супени лъжици, потопени във вода, за да загребвате от получената смес и да оформите хапките. Слагайте ги в нагорещено олио и нека се изпържат до златисто.
Добър апетит!
Снимка: sunny7.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сладък картоф
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Полезни свойства и приложения на картофите
- 10 предложения за парти хапки с препечен хляб
Коментари към Рибени хапки с картофи и лук