Хапки от риба тон с извара и сусам
Необходими продукти:
- 200 грама извара
- 200 грама риба тон, отцедена
- 20 грама настърган пармезан
- 2 супени лъжици едро смляна галета
- 1 супена лъжица нарязан ситно магданоз
- допълнително галета и сусамови семена
- зехтин
Начин на приготвяне:
В купа смесете рибата, изварата галетата, пармезана, магданоза, разбъркайте и оформете топчета с големина на орех. В купа смесете сусама с допълнително галета, оваляйте хапките и ги подредете в тава, застлана с лист пергамент. Напръскайте със зехтин, загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 20 минути. Охладете, подредете в чиния и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.manusmenu.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Ползи от консумацията на извара
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Срещу кашлица и зачервено гърло ще ви помогне компрес с извара
- Шоколадов сладкиш с вишни и крем от извара
Коментари към Хапки от риба тон с извара и сусам