Хапки от риба тон с извара и сусам

Необходими продукти:
- 200 грама извара
- 200 грама риба тон, отцедена
- 20 грама настърган пармезан
- 2 супени лъжици едро смляна галета
- 1 супена лъжица нарязан ситно магданоз
- допълнително галета и сусамови семена
- зехтин
Начин на приготвяне:
В купа смесете рибата, изварата галетата, пармезана, магданоза, разбъркайте и оформете топчета с големина на орех. В купа смесете сусама с допълнително галета, оваляйте хапките и ги подредете в тава, застлана с лист пергамент. Напръскайте със зехтин, загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 20 минути. Охладете, подредете в чиния и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.manusmenu.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
- Зеленчукова запеканка с извара
- Срещу кашлица и зачервено гърло ще ви помогне компрес с извара
- Спагети със сметана и риба тон
Коментари към Хапки от риба тон с извара и сусам