Хрупкави хапки от извара с яйца и кашкавал
 
    Необходими продукти:
500 грама извара
300 грама настърган кашкавал
2 яйца
6 супени лъжици брашно
1 пакетче бакпулвер
олио
Начин на приготвяне:
Намачкайте изварата и към нея добавете яйцата, кашкавала (предварително настърган), 2 супени лъжици от брашното и бакпулвера. Старателно разбъркайте всички съставки.

От така направеното тесто късайте по малко, овалвайте в останалото количество брашно и оформете топчета, които изпържете в силно нагорещено олио.


Когато станат златисти от всички страни, извадете от мазнината и може да поставите върху хартия (тя ще поеме излишното олио).

Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
- Срещу кашлица и зачервено гърло ще ви помогне компрес с извара
- 10-дневна диета с ябълки, извара и овесена каша
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Печени броколи в сметана с кашкавал





Коментари към Хрупкави хапки от извара с яйца и кашкавал