Топло шафраново мляко

Необходими продукти:
1 чаена чаша прясно мляко
3 шафранови нишки
подсладено кондензирано мляко на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете шафрановите нишки в чаша горещо прясно мляко. Поставете на котлона и нека то кипне. След това свалете от огъня и оставете за известно време, за да поеме млякото шафрановите вкус, аромат и цвят.
Прибавяйки кондензирано мляко, ще подсладите напитката по свой вкус. Тя не само сгрява в студените дни, но и премахва главоболието.
Добър апетит!
Снимка: medicmap.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАЛМЪРС ТЪМИ БЪТЪР КРЕМ ЗА ТЯЛО ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ ПРОТИВ СТРИИ 125 гр.
МАКСИСТИМ М капсули * 15 НАТУРФАРМА
ЛОВАРЕ ЧАЙ PASSION FRUIT филтър * 24
НовМАТИСЪН ШАФРАН ОРГАНИК капсули 30 мг * 60
НЕЗАМЕНИМ КОМПЛЕКС ЗА ЖЕНИ капсули * 60 VIRIDIAN
БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА СУХА / ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Отстранете черните точки по лицето с домашна маска от желатин и прясно мляко
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Шафранът пази черния дроб от рак
- Шафран, Шафранов минзухар
- Камилско мляко
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Млечни питки с цедено мляко и чесново масло
- Ползи и хранителен състав на бадемовото мляко
Коментари към Топло шафраново мляко