Топло шафраново мляко

Необходими продукти:
1 чаена чаша прясно мляко
3 шафранови нишки
подсладено кондензирано мляко на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете шафрановите нишки в чаша горещо прясно мляко. Поставете на котлона и нека то кипне. След това свалете от огъня и оставете за известно време, за да поеме млякото шафрановите вкус, аромат и цвят.
Прибавяйки кондензирано мляко, ще подсладите напитката по свой вкус. Тя не само сгрява в студените дни, но и премахва главоболието.
Добър апетит!
Снимка: medicmap.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО ЗА ТЯЛО С КАКАОВО МАСЛО И ВИТАМИН Е 250 мл.
БОДИДАЙНАМИКС КЛА капсули * 120 GNC
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA WINTER 18 ВИДА * 5
НовЛИБИДО ТЕРАПИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
ХРИСТИНА КРЕМ ЗА РЪЦЕ И КРАКА ШАФРАН 250 мл
СУОНСЪН ЕКСТРАКТ ОТ ШАФРАН капсули 30 мг * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Кобилешко мляко – хранителен състав и ползи за здравето
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Мляко от тиквени семки – хранителен състав и ползи за здравето
- Шафран, Шафранов минзухар
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
Коментари към Топло шафраново мляко