Топло шафраново мляко

Необходими продукти:
1 чаена чаша прясно мляко
3 шафранови нишки
подсладено кондензирано мляко на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете шафрановите нишки в чаша горещо прясно мляко. Поставете на котлона и нека то кипне. След това свалете от огъня и оставете за известно време, за да поеме млякото шафрановите вкус, аромат и цвят.
Прибавяйки кондензирано мляко, ще подсладите напитката по свой вкус. Тя не само сгрява в студените дни, но и премахва главоболието.
Добър апетит!
Снимка: medicmap.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО ЗА ТЯЛО С КАКАОВО МАСЛО И ВИТАМИН Е 250 мл.
БОДИДАЙНАМИКС КЛА капсули * 120 GNC
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ GREAT PARTEA WINTER 18 ВИДА * 5
БРЕЙНОЗАН таблетки * 30
НовЛИБИДО ТЕРАПИ ЗА ЖЕНИ капсули * 30
ХРИСТИНА КРЕМ ЗА РЪЦЕ И КРАКА ШАФРАН 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Мляко с какао
- Шафран, Шафранов минзухар
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Шоколадово-млечен ликьор
- Домашен конфитюр от праскови
- Мляко без лактоза – същност и хранителен състав
Коментари към Топло шафраново мляко