Топла салата от тиквички с боб
Необходими продукти:
50 грама тиквички
2 глави лук
1 супена лъжица растително олио по ваш избор
няколко стръка магданоз или друга предпочитана зелена подправка
половин домат
2-3 супени лъжици (с връх) консервиран боб в доматен сос
Начин на приготвяне:
Сгорещете мазнината в тиган и запържете за кратко лука, нарязан на едри парчета (половинки или четвъртинки). Добавете парчетата тиквички, като разположите на празните места в съда (между лука).
Изпържете от двете страни, като не е задължително зеленчукът да омеква, може да оставите леко суров, защото така ще се запазят повече витамини в него.
Сложете боба в подходяща чиния и върху него изсипете зеленчуковата запръжка. Украсете салатата с пресен магданоз и резени домат.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГЛИКОРАВНИН ПЛЮС капсули 425 мг * 40 МИРТА МЕДИКУС
НАТРОЛ БЯЛ БОБ ЗЪРНА капсули * 60
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г 6853
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Салата от маслини и лук
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Рецепти за лятна манджа с патладжани и тиквички
- Направете 3-дневно пречистване на организма със салата от зеле, цвекло и моркови
- Салата от моркови, цвекло и целина
- Салата от грах с кисели краставички и чесън
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
Коментари към Топла салата от тиквички с боб