Топла макаронена салата с нахут, кейл и наденички
Необходими продукти:
- 300 грама макарони с форма по избор
- 1 глава лук, нарязана ситно
- 200 грама отцеден нахут
- 1 чаена чаша нарязан кейл
- 200 грама сурова наденица
- зехтин за запръжка
- сок от един лимон
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
В две тенджери сгорещете вода и я подсолете. Бланширайте кейла в първата, а във втората сварете макароните. Отцедете пастата и зеленчука, оставете ги настрана.
В тиган сгорещете зехтин, запържете лука и наденичката, нарязана ситно. Сложете макароните, кейла и нахута в купа.
Добавете месната смес и подправете със сол, черен пипер и лимонов сок. Поднесете салатата топла и й се насладете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: globalgrub.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА КЕЙЛ КЪДРАВО ЗЕЛЕ ЕКСТРАКТ + ЖЕЛЯЗО капсули * 100
ГРЕВИЯ ВИЗИОНРИЛИЙФ + ВИТАМИН B1 + ЛУТЕИН капсули * 60
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
СУПЕР ГРИЙНС прах 200 г ХЕЛТ ЕЙД
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- 12 ползи за здравето от нахута – едно от първите култивирани от човека растения
- Ползи за здравето от брашното от нахут
- Леблебия, Нахут, Сланутък
- Нахут с доматен сос и зеленчуци (Чоле)
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макарони с кайма и кашкавал
- Аквафаба – натуралният заместител на яйца
- Чеснова паста с брюкселско зеле и лимонов сок
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Пилешки бутчета с макарони и зеленчуци
Коментари към Топла макаронена салата с нахут, кейл и наденички