Топла макаронена салата с нахут, кейл и наденички

Необходими продукти:
- 300 грама макарони с форма по избор
- 1 глава лук, нарязана ситно
- 200 грама отцеден нахут
- 1 чаена чаша нарязан кейл
- 200 грама сурова наденица
- зехтин за запръжка
- сок от един лимон
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
В две тенджери сгорещете вода и я подсолете. Бланширайте кейла в първата, а във втората сварете макароните. Отцедете пастата и зеленчука, оставете ги настрана.
В тиган сгорещете зехтин, запържете лука и наденичката, нарязана ситно. Сложете макароните, кейла и нахута в купа.
Добавете месната смес и подправете със сол, черен пипер и лимонов сок. Поднесете салатата топла и й се насладете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: globalgrub.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕКВИЛИБРА ДЕТОКС 4 ДЕЙСТВИЯ 500 мл
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОАЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОБИОХЕРБА КЕЙЛ КЪДРАВО ЗЕЛЕ ЕКСТРАКТ + ЖЕЛЯЗО капсули * 100
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- 12 ползи за здравето от нахута – едно от първите култивирани от човека растения
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Леблебия, Нахут, Сланутък
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Паста орзо със зеленчуци
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Нахутът като средство за отслабване: две диети и разтоварващ ден
- Хрупкав печен нахут за аперитив
- Орзо с пилешко и спанак
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
Коментари към Топла макаронена салата с нахут, кейл и наденички