Топла макаронена салата с нахут, кейл и наденички

Необходими продукти:
- 300 грама макарони с форма по избор
- 1 глава лук, нарязана ситно
- 200 грама отцеден нахут
- 1 чаена чаша нарязан кейл
- 200 грама сурова наденица
- зехтин за запръжка
- сок от един лимон
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
В две тенджери сгорещете вода и я подсолете. Бланширайте кейла в първата, а във втората сварете макароните. Отцедете пастата и зеленчука, оставете ги настрана.
В тиган сгорещете зехтин, запържете лука и наденичката, нарязана ситно. Сложете макароните, кейла и нахута в купа.
Добавете месната смес и подправете със сол, черен пипер и лимонов сок. Поднесете салатата топла и й се насладете.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: globalgrub.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
УЕЙТ УЪРЛД ВЕГАН КОЛАГЕН капсули * 180
Безплатна доставка за България!МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ТЕРАНОВА ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ КОМПЛЕКС капсули * 50
ЕКВИЛИБРА ДЕТОКС 4 ДЕЙСТВИЯ 500 мл
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- 12 ползи за здравето от нахута – едно от първите култивирани от човека растения
- Паста орзо със зеленчуци
- Леблебия, Нахут, Сланутък
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Аквафаба – натуралният заместител на яйца
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Кейл (къдраво зеле, листно зеле) – състав и полезни свойства
Коментари към Топла макаронена салата с нахут, кейл и наденички