Тиквички в прясно мляко с яйца и копър
    Необходими продукти:
- 3 тиквички (средно големи)
 - 1 чаена чаша прясно мляко
 - 4 супени лъжици накълцан копър
 - 4 яйца
 - 3 супени лъжици олио
 - черен пипер
 - сол
 
Начин на приготвяне:
Обелете тиквичките, нарежете на тънки ивици (може да направите това с белачка или нож за зеленчуци) и ги сварете в подсоленото прясно мляко. След това го отцедете (използвайте гевгир), а зеленчуците изсипете в тенджера.
Разбийте яйцата, прибавете копъра, разбъркайте и залейте тиквичките. Затворете с капак и гответе в продължение на 5 минути на слаб огън.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: jv.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
 - Топли предястия
 - Рулца от тиквички с кайма, гъби и лук
 - Тиквички
 - Пълнени тиквички с доматен сос и сирене
 - Пуешки кюфтенца със спагети от тиквички
 - Огретен от тиквички с ориз
 - Руло от тиквички с плънка от кренвирши и кашкавал
 - Пълнен хляб със зеленчуци и сметанов сос с чесън
 - Пълнени тиквички с просо, маслини и билки
 - Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
 - Зеленчукова запеканка
 
Коментари към Тиквички в прясно мляко с яйца и копър