Терин от сирена със зелен лук и маслини

Необходими продукти:
250 грама крема сирене
125 грама натрошено сирене чедър
1/2 чаена чаша нарязани зелени маслини без костилки
1/2 чаена чаша печени нарязани червени чушки
2 супени лъжици нарязан зелен лук
1/2 чаена лъжица сух розмарин
1/2 чаена лъжица сушена мащерка
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Смесете в купа сирената, добавете маслините, чушките, зеления лук и подправките. Разбъркайте всичко добре.
Получената смес разпределете върху лист найлоново фолио и навийте, оформяйки руло. Замразете за не по-малко от два часа, докато предястието се втвърди достатъчно, за да може лесно да се нареже с нож на парчета.
Извадете от фризера, нарежете с назъбен нож и може да поднесете сиренето с крекери, сухари или като допълнение към зеленчуци.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Костилките от маслини прочистват червата
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Как да извадим лука и да го съхраним здрав до другото лято?
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Карамелизиран лук с масло и вино
Коментари към Терин от сирена със зелен лук и маслини