Супа Тоскана
Необходими продукти:
- 300 грама сурова наденица
- 1 глава лук, нарязана на кубчета
- 3 счукани скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжичка стрити люти чушки
- 3 картофа
- 700 милилитра пилешки бульон
- 700 милилитра вода
- 350 милилитра заквасена сметана
- сол и черен пипер на вкус
- 1 чаена чаша нарязано къдраво зеле
- 1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте зехтина в тиган, запържете нарязаните картофи и наденица, лук, зеле, чесън. Разбъркайте, налейте бульона и водата, подправете със стритите чушки, солта и черния пипер. Оставете ястието да заври и след готовност изключете. Подправете супата със заквасената сметана и поднесете топла.
Добър апетит!
Източник: www.thechunkychef.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
АЛАЙВ ГАРДЪН ГУДНЕС МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 NATURE'S WAY
ЕКВИЛИБРА ДЕТОКС 4 ДЕЙСТВИЯ 500 мл
БИОХЕРБА КЪДРАВО ЗЕЛЕ КЕЙЛ капсули 370 мг * 60
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА КЕЙЛ 50 мл
ТЕРАНОВА ЗЕЛЕНА АЛКАЛИЗИРАЩА СМЕС 40 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Зеленчукови супи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Кейл, Листно зеле, Къдраво зеле
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Кейл (къдраво зеле, листно зеле) – състав и полезни свойства
- Картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сладък картоф
Коментари към Супа Тоскана