Супа Тоскана
Необходими продукти:
- 300 грама сурова наденица
- 1 глава лук, нарязана на кубчета
- 3 счукани скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжичка стрити люти чушки
- 3 картофа
- 700 милилитра пилешки бульон
- 700 милилитра вода
- 350 милилитра заквасена сметана
- сол и черен пипер на вкус
- 1 чаена чаша нарязано къдраво зеле
- 1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте зехтина в тиган, запържете нарязаните картофи и наденица, лук, зеле, чесън. Разбъркайте, налейте бульона и водата, подправете със стритите чушки, солта и черния пипер. Оставете ястието да заври и след готовност изключете. Подправете супата със заквасената сметана и поднесете топла.
Добър апетит!
Източник: www.thechunkychef.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НовВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
БИОХЕРБА КЪДРАВО ЗЕЛЕ КЕЙЛ капсули 370 мг * 60
ТЕРАНОВА ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ КОМПЛЕКС капсули * 50
ТЕРАНОВА ЗЕЛЕНА АЛКАЛИЗИРАЩА СМЕС 40 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Зеленчукови супи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Рецепти за домашен бахур
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Кейл, Листно зеле, Къдраво зеле
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Апетитна супичка с пилешки сърчица
Коментари към Супа Тоскана