Супа Тоскана
Необходими продукти:
- 300 грама сурова наденица
- 1 глава лук, нарязана на кубчета
- 3 счукани скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжичка стрити люти чушки
- 3 картофа
- 700 милилитра пилешки бульон
- 700 милилитра вода
- 350 милилитра заквасена сметана
- сол и черен пипер на вкус
- 1 чаена чаша нарязано къдраво зеле
- 1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте зехтина в тиган, запържете нарязаните картофи и наденица, лук, зеле, чесън. Разбъркайте, налейте бульона и водата, подправете със стритите чушки, солта и черния пипер. Оставете ястието да заври и след готовност изключете. Подправете супата със заквасената сметана и поднесете топла.
Добър апетит!
Източник: www.thechunkychef.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА НАДЕНИЧКИ
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ЕКВИЛИБРА ДЕТОКС 4 ДЕЙСТВИЯ 500 мл
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Зеленчукови супи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Рецепти за домашен бахур
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Намалете високата температура със суров картоф
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Сладък картоф
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
Коментари към Супа Тоскана