Супа с топено сирене и кайма
Необходими продукти:
- 1 литър вода
- 200 грама кайма
- 1 глава лук
- 100 грама гъби (може замразени)
- 100 грама топено сирене
- 2 картофа
- олио за пържене
- сол
- пипер черен
Начин на приготвяне:
Запържете каймата, нарязаните гъби и лук в олиото в продължение на 5 минути. Посолете, подправете с пипер. Обелете картофите и ги настържете на едро ренде.
Сложете вода на котлона да заври и прибавете каймата с гъбите, картофите и топеното сирене. Бъркайте, докато сиренето се разтвори. Може да посолите и да овкусите с подправки по избор. Варете 15 минути.
Украсете с магданоз или копър.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Млечна супа с броколи, целина и моркови
- Млечна супа с царевица, хрупкав бекон и картофи
- Млечна спаначена супа с масло и брашно
- Сладка млечна каша от лимец с масло
- Крем-супа от коприва със сметана и картофи
- Супа с топено сирене
- Млечна супа с тиквички, картофи, пиперки и царевица
- Крем супа от тиквички с пармезан, сирене крема и чесън
- Супа от топено сирене с бекон, печурки и домати
- Гъста сметанова супа с картофи и пушени ребра
Коментари към Супа с топено сирене и кайма