Супа от праз

Необходими продукти:
1 литър вода
500 грама кайма
150 грама гъби
200 грама картофи
500 грама праз лук
сол
черен пипер
дафинов лист
Начин на приготвяне:
Нарежете праза на кръгчета и го изпържете заедно с каймата до готовност. Сложете водата да заври, прибавете изпържената смес, сол, пипер и дафинов лист на вкус. За да се получи по-гъста супа, сложете гъби или варен картоф, нарязан на кубчета.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ТЕРАЗАЛ ГАСТРО ФОРТЕ капсули 250 мг * 30
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ АЛПИЙСКА МАГИЯ таблетки за смучене * 18
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
ТЕРАЗАЛ ЛОЛИ КИДС близалки * 6
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Зеленчукови супи
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Картофени шишчета с масло
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Картофен киш с шунка, гъби и сирена
- Намалете високата температура със суров картоф
- Супа от леща със спанак
- Картофи на фурна с топено сирене и сметана
- Сладък картоф
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Лазаня с пилешко и блатове от картофи с бекон
Коментари към Супа от праз