Супа от коприва и зеленчуци

Необходими продукти:
1 кг свински кости за бульон (може да използвате зеленчуков, пилешки или просто вода)
3 л вода
коприва
4 картофа
1 морков
1 глава лук
1/2 кочан пекинско зеле
6 яйца
Начин на приготвяне:
Варете костите в продължение на 1 час заедно с подправки на вкус. След това ги обезкостете и върнете месото в бульона. Оставете на котлона да заври и когато това стане, добавете нарязаните морков и картофи, варете на среден огън. 15 минути по-късно сложете накълцаното зеле и лука, варете още 10 минути. Когато супата е готова, прибавете нарязаната коприва и след минута изключете котлона.
По желание може да добавите пресен магданоз, яйце, крутони.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НовУРЕД ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СУПИ 1,6 л PETRA
Безплатна доставка за България!МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХЕЛИКС СУПЕР ФУУД 150 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Зеленчукови супи
- Червена мъртва коприва
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Приложете рецепта с мая за подхранване на всички зеленчуци в градината
- Направете си тинктура от коприва за борба с анемията и насърчаване на имунитета
- Намалете пикочната киселина в ставите с чай от коприва
- Супа от коприва с картофи
- Зеленчуци с морски дарове и вино на фурна
- Апетитна супичка с пилешки сърчица
Коментари към Супа от коприва и зеленчуци