Спагети с бекон, спанак и пармезан
Необходими продукти:
- 350 грама спагети или друга паста
- 200 грама бекон
- 150 грама спанак
- 100 грама пармезан
- 1-2 скилидки чесън
- 10 милилитра зехтин
- черен пипер, зелен лук, сол
Начин на приготвяне:
Изпържете нарязания бекон в зехтина, добавете спанака, чесъна и задушете сместа в продължение на 3 минути.
Спагетите сварете според указанията на производителя, посочени върху опаковката. Когато бъдат готови, отцедете течността, а пастата смесете с бекона и спанака. Добавете настъргания пармезан и поднесете ястието горещо, поръсено с накълцан зелен лук (и кедрови ядки по желание).
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: womanadvice.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ МОДЕЛ APM003 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ СПАГЕТИ С МОРКОВ 250 г
ОСТРОВИТ ДИЕТИЧНИ ТАЛИАТЕЛИ 250 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Спагети с морски дарове в доматен сос
- Оризови спагети
- Салати от булгур и спанак
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Руладини с бекон на фурна
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
- Пълнени пилешки гърди в бекон
Коментари към Спагети с бекон, спанак и пармезан