Сладко от кори на диня

Необходими продукти:
1 килограм динени кори
700 грама захар
Начин на приготвяне:
Обелете най-горния слой на динените кори (зеления), нарежете частта, която ще използвате на парчета с дебелина 1 см и засипете със захар. Оставете така за 8 часа, през които захарта ще се разтвори, а корите ще си пуснат сока. След това сложете съда на котлона (на средна температура) и разбърквайки периодично, варете в продължение на 2 часа.
Ако приготвяте сладкото за зимата, затворете в бурканчета, а ако не - приберете в хладилника в плътно затворен съд.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАТИФОЛИА КОМПЛЕКТ ОЛИО ЗА ТЕН 100 мл + МЛЯКО ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 100 мл
ПЮРДЕРМ ПАЧОВЕ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ЕКСТРАКТ ОТ ДИНЯ * 6
НовХРИСТИНА ОСВЕЖИТЕЛ ЗА УСТА С ПРОПОЛИС 50 мл ДИНЯ
АГИВА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ДИНЯ 300 мл
НовАФРОДИТА СПА СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНГО И ЗЕЛЕН ЧАЙ 250 мл
КАЛИВИ ДЕГРИМАТОР 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Сладко от теменужки
- Свежа напитка с диня и бял ром
- Динени семки при камъни в бъбреците и диабет
- Ягодово сладко с мед (без варене)
- Използвайте динени кори при отоци, остеохондроза и възпаление на дебелото черво
- Хапвайте диня, за да засилите дейността на стомаха и червата
- Използвайте мед, диня и яйце срещу слънчеви изгаряния
- Пет необичайни рецепти за поднасяне на динята
- Гроздово сладко (от бяло грозде)
- Маринована диня
Коментари към Сладко от кори на диня