Сладко от кори на диня
Необходими продукти:
1 килограм динени кори
700 грама захар
Начин на приготвяне:
Обелете най-горния слой на динените кори (зеления), нарежете частта, която ще използвате на парчета с дебелина 1 см и засипете със захар. Оставете така за 8 часа, през които захарта ще се разтвори, а корите ще си пуснат сока. След това сложете съда на котлона (на средна температура) и разбърквайки периодично, варете в продължение на 2 часа.
Ако приготвяте сладкото за зимата, затворете в бурканчета, а ако не - приберете в хладилника в плътно затворен съд.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЗАХАРЕН СКРАБ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ДИНЯ 30 мл
ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
МОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ДИНЯ * 64
МАСКА ЗА КОСА ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
АФРОДИТА СПА СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНГО И ЗЕЛЕН ЧАЙ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Сладко от нар с лимон
- Рецепти за домашно сладко от хинап
- Какво да правим със захаросаното сладко
- Консумирайте розово сладко поради 3 причини
- Сладко от дюли с парченца орехи
- Сладко от круши (цели)
- Сладко от райски ябълки с парченца лимон
- Сладко от люти чушки
- Кекс със сладко от портокалови корички
- Сладко от дюли с джинджифил
Коментари към Сладко от кори на диня