Сладко от кори на диня

Необходими продукти:
1 килограм динени кори
700 грама захар
Начин на приготвяне:
Обелете най-горния слой на динените кори (зеления), нарежете частта, която ще използвате на парчета с дебелина 1 см и засипете със захар. Оставете така за 8 часа, през които захарта ще се разтвори, а корите ще си пуснат сока. След това сложете съда на котлона (на средна температура) и разбърквайки периодично, варете в продължение на 2 часа.
Ако приготвяте сладкото за зимата, затворете в бурканчета, а ако не - приберете в хладилника в плътно затворен съд.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАЛИВИ ДЕГРИМАТОР 100 мл
ЕКВИЛИБРА ДЕТОКС 4 ДЕЙСТВИЯ 500 мл
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ДИНЯ 30 мл
УАЙТМИ ПАСТА ЗА ЗЪБИ С АРОМАТ НА ДИНЯ 60 г
АФРОДИТА СПА СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНГО И ЗЕЛЕН ЧАЙ 250 мл
МОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ДИНЯ * 64
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Плодове
- Детоксикация и отслабване с диня (варианти и диетично меню)
- Какво да правим със захаросаното сладко
- Ягодово сладко с мед (без варене)
- Ароматно домашно сладко от ягоди
- Сладко от рози
- Консумирайте розово сладко поради 3 причини
- Диня, Карпуз, Любеница, Бостан
- Как да нарежем диня по 7 начина
- Използвайте динени кори при отоци, остеохондроза и възпаление на дебелото черво
- Консумацията на диня по време на бременността ви носи много здравословни ползи
Коментари към Сладко от кори на диня