Сиренова супа с картофи и лук

Необходими продукти:
топено сирене (твърдо) - на вкус
1 глава лук
1 морков
4 картофа
магданоз
зехтин
подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Поставете тенджера с вода на котлона. Запържете в отделен съд нарязаните морков и лук в зехтина и изсипете запръжката във водата. След това прибавете обелените и нарязани на кубчета картофи, сложете подправки на вкус. Когато картофите са почти готови, прибавете настърганото на едро топено сирене (може да го нарежете и на малки кубчета). Бъркайте супата, докато сиренето се разтопи напълно. Сложете нарязания на ситно магданоз и изключете котлона. Затворете с капак съда и оставете така за известно време, след което може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Намалете високата температура със суров картоф
- Тутманик
- Сладък картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Супа от коприва с картофи
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
Коментари към Сиренова супа с картофи и лук