Сиренова супа с картофи и лук
Необходими продукти:
топено сирене (твърдо) - на вкус
1 глава лук
1 морков
4 картофа
магданоз
зехтин
подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Поставете тенджера с вода на котлона. Запържете в отделен съд нарязаните морков и лук в зехтина и изсипете запръжката във водата. След това прибавете обелените и нарязани на кубчета картофи, сложете подправки на вкус. Когато картофите са почти готови, прибавете настърганото на едро топено сирене (може да го нарежете и на малки кубчета). Бъркайте супата, докато сиренето се разтопи напълно. Сложете нарязания на ситно магданоз и изключете котлона. Затворете с капак съда и оставете така за известно време, след което може да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА КРЕМ СУПА 220 г
НовГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, ДОМАТИ И КАПИЯ С МАСЛО 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И ПУЕШКО МЕСО 220 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Сиренова супа с картофи и лук