Сгъстител за сосове

Необходими продукти:
100 грама краве масло
100 грама пшенично брашно
Начин на приготвяне:
Прибавете размекнатото масло към брашното. Разбийте с помощта на блендер до получаването на еднородна смес. От нея оформете малки топчета (колкото череши), които приберете в камерата за час и може да използвате.
Когато приготвяте яхния или друго течно ястие, слагайте по 2 - 3 топчета на всеки 0,500 литра вода.
Съхранявайте в камерата на хладилника.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД MEDIUM BROWN 15 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД LIGHT BROWN 30 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД DARK BLONDE 30 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД LIGHT BLONDE 30 гр.
БАДЕМОВО БРАШНО 100 г ЗДРАВНИЦА
СИЛТОНА БРАШНО ОТ БЯЛ ТРЪН/КЮСПЕ 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Пържена бакла със сусамово масло
- Сос Бъфало
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
Коментари към Сгъстител за сосове