Сгъстител за сосове

Необходими продукти:
100 грама краве масло
100 грама пшенично брашно
Начин на приготвяне:
Прибавете размекнатото масло към брашното. Разбийте с помощта на блендер до получаването на еднородна смес. От нея оформете малки топчета (колкото череши), които приберете в камерата за час и може да използвате.
Когато приготвяте яхния или друго течно ястие, слагайте по 2 - 3 топчета на всеки 0,500 литра вода.
Съхранявайте в камерата на хладилника.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО КОКОСОВО БРАШНО 200 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ ШИПКОВО БРАШНО 250 г
СИЛТОНА БРАШНО ОТ БЯЛ ТРЪН/КЮСПЕ 1 кг
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И АРОНИЯ 250 г
БРАШНО ЛЕНЕНО 180 гр. БАЛЧО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Класическa рецептa за домашен кетчуп
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Царевица на скара с крем от масло, пушено сирене и чесън
- Обикновен маслен крем
Коментари към Сгъстител за сосове