Сгъстител за сосове
Необходими продукти:
100 грама краве масло
100 грама пшенично брашно
Начин на приготвяне:
Прибавете размекнатото масло към брашното. Разбийте с помощта на блендер до получаването на еднородна смес. От нея оформете малки топчета (колкото череши), които приберете в камерата за час и може да използвате.
Когато приготвяте яхния или друго течно ястие, слагайте по 2 - 3 топчета на всеки 0,500 литра вода.
Съхранявайте в камерата на хладилника.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО КОКОСОВО БРАШНО 200 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И КОПРИВА 250 г
ДАРОВИТА БРАШНО ОТ ЧЕРЕН СУСАМ 200 г
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И КУРКУМА 250 г
БРАШНО ЛЕНЕНО 180 гр. БАЛЧО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
Коментари към Сгъстител за сосове