Сгъстител за сосове

Необходими продукти:
100 грама краве масло
100 грама пшенично брашно
Начин на приготвяне:
Прибавете размекнатото масло към брашното. Разбийте с помощта на блендер до получаването на еднородна смес. От нея оформете малки топчета (колкото череши), които приберете в камерата за час и може да използвате.
Когато приготвяте яхния или друго течно ястие, слагайте по 2 - 3 топчета на всеки 0,500 литра вода.
Съхранявайте в камерата на хладилника.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД MEDIUM BROWN 15 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД LIGHT BROWN 30 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД DARK BLONDE 30 гр.
НАНОГЕН НАНОФИБРИ УЛТРА ФИНИ МИКРО НИШКИ ПРИКРИВАЩИ КОСОПАД LIGHT BLONDE 30 гр.
БРАШНО ОТ БЯЛ ТРЪН 200 г ЗДРАВНИЦА
КОКОСОВО БРАШНО 250 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Великденски курабии с масло
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Обикновен маслен крем
- Сос Бъфало
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
Коментари към Сгъстител за сосове