Сос Алфредо с пармезан
Необходими продукти:
1 супена лъжица масло
1,25 чаена чаша заквасена сметана с масленост 20%
3/4 чаена чаша настърган пармезан
1/2 чаена лъжица сол
1/4 чаена лъжица смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото на среден огън. Към него добавете сметаната, сиренето, подправките. Разбъркайте и сосът е готов.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ ПЮРЕ ОТ ПЛОДОВЕ И СМЕТАНА 190 г
ЧАЙ ФИЛТЪР РОЙБОС С ЯГОДИ И СМЕТАНА * 20 БЪЛГАРСКА ЧАЕНА КОМПАНИЯ
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Какво трябва да знаем, когато разбиваме сметана
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Обикновен маслен крем
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Сос Бъфало
- Полезна ли е заквасената сметана
- Сусамово масло (олио) - ползи за здравето
Коментари към Сос Алфредо с пармезан