Свинско с ориз, зеленчуци и чесън

Необходими продукти:
300 грама свинско месо
200 грама ориз
350 милилитра вода
1 глава лук
1 - 2 моркова
грах по желание и на вкус
1 - 2 скилидки чесън
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте свинското, нарежете го на малки парчета и запържете в нагорещено олио. След това прибавете нарязаните на ситно лук, моркови (може да добавите грах) и запържете за кратко. Налейте водата, сложете подправките и оставете на котлона до готовност на продуктите.
Добавете измития ориз, нарязания чесън, разбъркайте и варете до готовност на ориза (ако е необходимо, долейте още вода).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
ОРИЗОВ ПРОТЕИН 700 г SANCT BERNHARD
КОРДИЦЕПС капсули 1000 мг * 210 DOUBLE WOOD
АМИКС ГАМА ОРИЗАНОЛ капсули * 120
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД ЛИСТ МАСКА 20 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ РЕВИТАЛИЗИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 15 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Свински пържоли с пресни картофи на фурна
Коментари към Свинско с ориз, зеленчуци и чесън