Свинско с ориз, зеленчуци и чесън

Необходими продукти:
300 грама свинско месо
200 грама ориз
350 милилитра вода
1 глава лук
1 - 2 моркова
грах по желание и на вкус
1 - 2 скилидки чесън
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте свинското, нарежете го на малки парчета и запържете в нагорещено олио. След това прибавете нарязаните на ситно лук, моркови (може да добавите грах) и запържете за кратко. Налейте водата, сложете подправките и оставете на котлона до готовност на продуктите.
Добавете измития ориз, нарязания чесън, разбъркайте и варете до готовност на ориза (ако е необходимо, долейте още вода).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
ОСТРОВИТ ОРИЗОВО БРАШНО 1000 г
ХАРУХАРУ УОНДЪР КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ОРИЗ 90 мл
СУОНСЪН БЕРГАМОТ ЕКСТРАКТ капсули 500 мг * 30
ПРОМОЯНГ МАСКА ЗА ОБЕМ С АЛОЕ ВЕРА И ОРИЗ 150 мл.
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свинско бон филе с гъби
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Как да измием ориза и да го направим по-вкусен
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
Коментари към Свинско с ориз, зеленчуци и чесън