Свинско с ориз, зеленчуци и чесън
Необходими продукти:
300 грама свинско месо
200 грама ориз
350 милилитра вода
1 глава лук
1 - 2 моркова
грах по желание и на вкус
1 - 2 скилидки чесън
сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте свинското, нарежете го на малки парчета и запържете в нагорещено олио. След това прибавете нарязаните на ситно лук, моркови (може да добавите грах) и запържете за кратко. Налейте водата, сложете подправките и оставете на котлона до готовност на продуктите.
Добавете измития ориз, нарязания чесън, разбъркайте и варете до готовност на ориза (ако е необходимо, долейте още вода).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК МАТИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!ХАРУХАРУ УОНДЪР ХИПОАЛЕРГЕНЕН ТОНИК 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Свинско с домати и лук на фурна
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Ориз
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Свинско бон филе с гъби
Коментари към Свинско с ориз, зеленчуци и чесън