Свински ребърца в чили сос с риган на скара

Необходими продукти:
1 килограм свински ребърца
125 милилитра ябълков оцет
60 милилитра чили сос
2 супени лъжици захар
зелена чили чушка (от консерва)
сух риган и сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Задушете ребърцата за 40-50 минути, докато омекнат.
Направете марината, смесвайки в блендер чили соса с ябълковия оцет, прибавете захарта (по-добре използвайте кафява), ситно нарязаната зелена чили чушка, сол и риган на вкус, налейте и олиото. Разбийте всичко.
Изпечете ребрата върху скара, като периодично ги обръщате и намазвате с този сос.
Добър апетит!
Снимка: polnocvet.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Свински ребърца на фурна в соева марината с чесън и горчица
- Задушени свински ребра със зеленчуци
- Печени свински ребра с мед, лимон и джинджифил
- Яхния с ребърца, картофи и грах
- Свински ребърца с мед, лук и бира
- Мариновани свински ребърца на фурна с картофи и лук
- Свински ребърца в бира и сос барбекю
- Месна селска супа
- Свински ребърца в сметаново-доматена марината
Коментари към Свински ребърца в чили сос с риган на скара