Свински ребърца в бира и сос барбекю

Необходими продукти:
3 килограма свински ребра
900 грама сос барбекю
700 милилитра тъмна бира
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
1 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Разрежете ребрата. Налейте вода в тенджера и нека заври. Когато това стане, сложете подправките и ребрата. Нека се варят в продължение на 20 минути, след което отцедете течността. Налейте половината от бирата и половината от соса. Нека престоят така 30 минути.
Изпечете на скарата за около 5-10 минути от всяка страна. Сложете в тенджера и залейте с останалите бира и сос за барбекю. Затворете съда с капак и нека ребрата се варят в продължение на 3 часа като на всеки час обръщате от другата страна.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЗАЛЕПВАЩА ПОДЛОЖКА ЗА БАРБЕКЮ И ФУРНА HANDY ROAST
ЛОГОНА ШАМПОАН ЗА ОБЕМ С МЕД И БИРА ЗА ТЪНКА И ЧУПЛИВА КОСА 250 мл
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Защо е полезна маската за коса с бира
- За какво е полезна бирата?
- Сос Бъфало
- Картофен сос с чесън и лимон
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Сорго, Метла, Мътлар, Татар, Метлина, Цирък
- Кашкавален сос Бешамел
- Бирата помага в борбата с килограмите
Коментари към Свински ребърца в бира и сос барбекю