Свински ребърца в бира и сос барбекю
Необходими продукти:
3 килограма свински ребра
900 грама сос барбекю
700 милилитра тъмна бира
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
1 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Разрежете ребрата. Налейте вода в тенджера и нека заври. Когато това стане, сложете подправките и ребрата. Нека се варят в продължение на 20 минути, след което отцедете течността. Налейте половината от бирата и половината от соса. Нека престоят така 30 минути.
Изпечете на скарата за около 5-10 минути от всяка страна. Сложете в тенджера и залейте с останалите бира и сос за барбекю. Затворете съда с капак и нека ребрата се варят в продължение на 3 часа като на всеки час обръщате от другата страна.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Полезна или вредна е бирата по време на бременност
- 6 трика за лесно почистване на барбекю и скара
- Защо е полезна маската за коса с бира
- За какво е полезна бирата?
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Защо е полезно да се пие бира и кога тя става вредна
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Сос Бъфало
- Как да си направим дървени въглища в домашни условия?
Коментари към Свински ребърца в бира и сос барбекю