Салата Табуле с кускус, сьомга и краставици
Необходими продукти:
- 1 голяма връзка магданоз
- 3 пресни краставици
- 8 чери домата
- 1 глава лук
- 100 грама кускус
- 200 грама консервирана сьомга
- сок от половин лимон
- 2 супени лъжици зехтин
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Изсипете кускуса в купа, залейте с 200 милилитра вряща вода и затворете с капак. Изчакайте 10-15 минути, за да набъбне.
Нарежете магданоза и лука ситно, краставиците - на тънки четвъртинки, а доматите на две. Смесете ги в салатиера и добавете охладения кускус и парченцата сьомга.
Овкусете с лимонов сок, зехтин, сол и черен пипер. Разбъркате и се насладете на засищащата салата.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edinstvennaya.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДИВА СЬОМГА МАСЛО капсули 1000 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПЛАНТИС ОМЕГА 3 РИБЕНО МАСЛО ОТ СЬОМГА капсули * 220
ПРОМОСОЛГАР ПЪЛЕН СПЕКТЪР ОМЕГА ОТ ДИВА СЬОМГА ОТ АЛЯСКА капсули * 120
Безплатна доставка за България!ОМЕГА 3 ФОРТЕКС капсули 1000 мг * 90 1 + 1 ФОРТЕКС
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
БИОФОРМ РИБЕНО МАСЛО ОТ НОРВЕЖКА СЬОМГА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Какви са здравословните ползи на хайвера от сьомга
- Базови съвети за приготвяне на сьомга
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Печена сьомга в хрупкава коричка от семена
- Брускети с пастет от сьомга и крема сирене
- Сьомга на фурна с хрупкава коричка
- Ризото със сьомга, грах и фенел
- Скандинавска маринована сьомга (гравлакс)
- Гарнитура от кускус с чесън, лук и масло
- Предястие от пушена сьомга с топено сирене и чесън
Коментари към Салата Табуле с кускус, сьомга и краставици