Салата с нахут, коприва и сирене

Необходими продукти:
- 400 грама сварен нахут, може и от консерва
- 150 грама почистена и попарена коприва
- 2 стръка зелен лук
- сол, черен пипер, зехтин, лимонов сок
- 2 стръка джоджен
- 50-100 грама натрошено краве сирене
Начин на приготвяне:
Отцедете нахута от водата и го сложете в купа. Прибавете нарязаната коприва и лук, подправете със сол, черен пипер, зехтин и лимонов сок.
Разбъркайте, гарнирайте с натрошеното сирене и украсете със стръкче пресен джоджен. Поднесете салатата охладена и й се насладете. Напитката е по ваш избор.
Наздраве и добър апетит!
Източник: www.katherinemartinelli.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АНСЕСТРАЛ СУПЕРФУДС CHIEFTAIN МИКС ЗА МЪЖА 200 г
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
РЕТРО КАФЕ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕТРО КАФЕ С ЦИКОРИЯ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
ВЕГЕТАМИН ВИТАМИН D3 + K2 MK7 + ЧЕРВЕНИ ВОДОРАСЛИ капсули * 60
АУРА ХЕРБАЛС ВИТАМИН D3 + K2 ВЕГАН капки 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- 12 ползи за здравето от нахута – едно от първите култивирани от човека растения
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Тутманик
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Коприва
- Камембер/Камамбер (меко френско сирене)
- Мариновано овче сирене с босилек
- Млечен мус с козе сирене и сладко от дюли
Коментари към Салата с нахут, коприва и сирене