Салата от целина с орехи и пармезан

Необходими продукти:
8 големи стръка целина с листата
85 грама орехови ядки
50 милилитра зехтин
1,5 супени лъжици винен оцет
60 грама настърган пармезан
1/2 чаена лъжица сол
смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 175 градуса и изсушете в нея орехите за 7-10 минути, след което ги нарежете.
Към оцета прибавете зехтина, сол и смлян черен пипер.
Нарежете тънко целината и сложете в салатиера. Добавете орехите и настъргания пармезан, разбъркайте.
Овкусете салатата със соса и поднесете.
Добър апетит!
Снимки: recepti.kz
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОКЕЪР КЛЕНЗ НУТРИ КОМПЛЕКС ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прах 120 г
ПРОМОНУРС БИЛКОВ ПЕТМЕЗ ОТ РОЖКОВ 400 г
Нов ПРОМОХЕЛИКС ОСТЕО СИСТЕМ 300 мл LE REEL
АПЕГРА капсули 175 мг * 50
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР НЕОПЮР БАЛАНСИРАЩ ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ 150 мл
МОНОЛИТ капсули * 60 АУРИМЕТРИЯ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Орехи - ползи и вреди
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Целина - ползи, лечебни свойства и противопоказания
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Накиснете листата от глухарче във вода, за да премахнете горчивия им вкус
- Орехите помагат при проблеми с щитовидната жлеза
- Сиропиран сладкиш от орехи с коняк и канела
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Целина, Керeвиз
Коментари към Салата от целина с орехи и пармезан