Макарони с чесън, орехи и пармезан

Необходими продукти:
200-250 грама макаронени изделия по ваш избор
3 скилидки чесън
1/2 връзка пресен магданоз
100 грама пармезан
200 грама орехови ядки
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете макароните в подсолена вода според указанията, посочени върху опаковката.
Изпечете ореховите ядки в малко зехтин заедно със ситно нарязаните скилидки чесън и магданоз.
Изсипете ароматната смес върху макароните, разбъркайте. Сложете в чиния, поръсете с настърган пармезан и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: sunny7.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Орехи - ползи и вреди
- Черен орех
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Двуседмична диета с паста
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
Коментари към Макарони с чесън, орехи и пармезан