Макарони с чесън, орехи и пармезан
Необходими продукти:
200-250 грама макаронени изделия по ваш избор
3 скилидки чесън
1/2 връзка пресен магданоз
100 грама пармезан
200 грама орехови ядки
сол и смлян черен пипер на вкус
зехтин на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете макароните в подсолена вода според указанията, посочени върху опаковката.
Изпечете ореховите ядки в малко зехтин заедно със ситно нарязаните скилидки чесън и магданоз.
Изсипете ароматната смес върху макароните, разбъркайте. Сложете в чиния, поръсете с настърган пармезан и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: sunny7.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА APM002
ЛАЙКА МОТОР ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Орехи - ползи и вреди
- Печени дюли с мед, орехи и стафиди
- Карамелизирани орехи (с масло)
- Орехите помагат при проблеми с щитовидната жлеза
- Черен орех
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
Коментари към Макарони с чесън, орехи и пармезан