Салата от цвекло с топено сирене и орехи
Необходими продукти:
- 400 грама сварено цвекло
- 200 грама топено сирене
- 100 грама орехови ядки
- 4-5 скилидки чесън
- 200 грама майонеза
- сол и зелени подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Настържете свареното и обелено цвекло, охладеното топено сирене и смесете двата продукта. Към тях прибавете счуканите орехови ядки и ситно нарязаните скилидки чесън.
Разбъркайте, подсолете, сложете майонезата и зелените подправки, след което отново разбъркайте.
Салатата е готова за сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: znaj.org
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АРТЕМИС БИО ЧАЙ ОТ СВЕЖИ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ филтър * 15
ОСТРОВИТ EAA (ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ) 200 г ОВКУСЕН
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОВИ-ШЕЙП ВИ-СТОРМ ЛЕДЖЪНД 360 г
ПЮР НУТРИШЪН БЛЕК ДЖАК прах * 600 г
Безплатна доставка за България!КАЛИВИТА ОКЕАН 21 разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Смути от цвекло с ябълка и морков
- Палачинки от цвекло с плънка от рикота
- Салата от цвекло, рукола и козе сирене
- Сок от цвекло
- Швейцарско цвекло (суис чард, манголд)
- Салата от жито с цвекло и карамелизирани моркови
- Пица с блат от цвекло и зеленчуци
- Ползата на цвеклото при онкологични заболявания
Коментари към Салата от цвекло с топено сирене и орехи