Салата от варено цвекло с чесън
Необходими продукти:
500 грама цвекло
4 скилидки чесън (или по ваш вкус)
майонеза, сметана или растително олио
Начин на приготвяне:
Сварете цвеклото, докато омекне, охладете го, почистете и настържете на едро ренде. Обелете чесъна и го намачкайте с помощта на преса (или нарежете на ситно с нож), след което го прибавете към цвеклото. Сложете 1 - 2 супени лъжици майонеза, сметана или овкусете с растителна мазнина. Разбъркайте добре салатата, тя не трябва да бъде мазна, но не бива да е и суха. Поднесете със сухари.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ EAA (ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ) 200 г ОВКУСЕН
СУПЕР ГРИЙНС прах 200 г ХЕЛТ ЕЙД
НЕЙЧЪРС ПЛЮС ХЕМА ПЛЕКС капсули * 60
БИОКЕЪР КЛЕНЗ НУТРИ КОМПЛЕКС ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прах 120 г
МЕДЕКС МЕДЕН СИРОП С ЖЕЛЯЗО + ВИТАМИН C + ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА 150 мл
ТЕРАНОВА МИКРОФЛОРА С ФОС КОМПЛЕКС капсули * 50
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Зеленчукови салати
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Ползата на цвеклото при онкологични заболявания
- Салата от жито с цвекло и карамелизирани моркови
- Сок от цвекло
- Салата от цвекло, рукола и козе сирене
- Палачинки от цвекло с плънка от рикота
- Салата от цвекло с чесън и орехи
- Топла салата от цвекло и тиква с рукола, ядки и семена
- Швейцарско цвекло (суис чард, манголд)
Коментари към Салата от варено цвекло с чесън