Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Руло от бутер тесто с пълнеж със сьомга

Руло от бутер тесто с пълнеж със сьомга

Руло от бутер тесто с пълнеж със сьомга - изображение

Необходими продукти:

  • 340 грама крема сирене Филаделфия
  • 1 чаена чаша майонеза
  • 300 грама предварително приготвена сьомга
  • 1/2 чаена чаша нарязан на ситно лук
  • 1/2 чаена чаша нарязана на ситно глава целина
  • 1/2 чаена чаша нарязани люти чушки
  • 1/2 чаена чаша замразен грах
  • 2 супени лъжици свеж магданоз
  • 2 супени лъжици свеж копър
  • кората на 1 лимон
  • сол и черен пипер
  • 1 пакет от 500 грама бутер тесто
  • 1 яйце
  • 1 чаена чаша настъргана краставица

Начин на приготвяне:

Смесете половината крема сирене и половин чаша майонеза, оставете настрана.

В голяма купа накъсайте месото от сьомгата, добавете лука и целината, лютивите чушки, граха, магданоза, копъра и лимоновата кора. Смесете с готовата смес от крема сирене и майонеза. Подправете със сол и пипер на вкус.

Разстелете бутер тестото в намазнена тава.

Разпределете равномерно сместа върху тестото, като оставите 3-4 см от краищата без плънка. Навийте на руло и го намажете с разбито яйце.

Сложете в хладилника за 15 минути, преди да печете.

Печете 25 минути на 200 градуса и изчакайте 10 минути да се охлади, преди сервиране.

С вилица или тел разбийте останалата майонеза и крема сирена, докато се получи гладка консистенция. Добавете настърганата краставица и разбъркайте.

Сервирайте рулото със соса.

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЛюбопитноХранене при...