Ригатони с песто от спанак, орехи и пармезан
Необходими продукти:
- 600 грама паста ригатони
- 200 грама пресен спанак
- 100 грама орехи
- 50 грама настърган пармезан
- 1 чаена чаша зехтин
- 2 скилидки чесън
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете пастата, отцедете, охладете и я пресипете в купа. В блендер сложете спанака, орехите, чесъна и пармезана. Добавете зехтина и пасирайте до получаването на еднородна смес. Подправете ригатоните с нея и овкусете със сол и черен пипер на вкус. Поднесете и на вкуса се насладете!
Добър апетит!
Източник: thegirllovestoeat.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА APM002
ЛАЙКА МОТОР ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Спанак - състав, ползи и противопоказания
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Спаначена каша с кисело мляко, сирене и яйце
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Спанак с нахут и оризова гарнитура
- Спаначено руло с крема сирене, сушени домати и чесън
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
Коментари към Ригатони с песто от спанак, орехи и пармезан