Риба с лук и каперси

Необходими продукти:
500 грама филе от риба по ваш избор (червена, например)
2 супени лъжици каперси
1 глава лук
1 супена лъжица майонеза
2 супени лъжици доматен сос
40 грама кашкавал
лимонов сок
олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Подсолете филето, напръскайте го с лимонов сок, може да използвате и различни подправки на вкус, ако желаете. Подмажете подходяща тава с олио и поставете в нея рибата.
Нарежете лука на тънки сламки, смесете го с майонезата и доматения сос, разпределете сместа върху филето. Отгоре сложете каперсите и поръсете с настъргания кашкавал.
Изпечете ястието във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 20 - 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
НИРВАНА СПА МОРСКИ КОЛАГЕН, ОБОГАТЕН С МАГНЕЗИЙ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА сашета * 14
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Риба на пара с домати и чесън
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Кафето, алкохолът и рибата спират развитието на множествена склероза
- Пържена скумрия
- Избягвайте консумацията на тези 9 вида риби
- Задушена риба в бяло вино със зеленчуци
Коментари към Риба с лук и каперси