Риба с лук и каперси

Необходими продукти:
500 грама филе от риба по ваш избор (червена, например)
2 супени лъжици каперси
1 глава лук
1 супена лъжица майонеза
2 супени лъжици доматен сос
40 грама кашкавал
лимонов сок
олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Подсолете филето, напръскайте го с лимонов сок, може да използвате и различни подправки на вкус, ако желаете. Подмажете подходяща тава с олио и поставете в нея рибата.
Нарежете лука на тънки сламки, смесете го с майонезата и доматения сос, разпределете сместа върху филето. Отгоре сложете каперсите и поръсете с настъргания кашкавал.
Изпечете ястието във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 20 - 30 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС РИБЕНО МАСЛО ОТ ТРЕСКА таблетки 1000 мг * 100
НУТРАВИТА РИБЕН КОЛАГЕН + ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА таблетки * 120
ЛИЗИ ХЕЛТ ДУЕТ - ОМЕГА 3 + ВИТАМИНИ + МИНЕРАЛИ дози * 32
РИБЕНО МАСЛО капсули 1000 мг * 30 ФИТОФАРМА
ДАБЪЛ УУД SPM (ПОЛИНЕНАСИТЕНИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ОТ РИБА) капсули * 120
Безплатна доставка за България!РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Риба в медена марината с чесън на фурна
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Класически фиш енд чипс - пържени риба и картофи
- Как да се грижите ефективно за златната си рибка
- Избягвайте консумацията на тези 9 вида риби
Коментари към Риба с лук и каперси