Риба на пара с домати и чесън

Необходими продукти:
800 грама домати
750 грама рибено филе
връзка магданоз
босилек на вкус
2 супени лъжици зехтин
8 скилидки чесън
сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете доматите на кръгчета, овкусете ги със сол и пипер и подредете върху решетката на пароварка. Сложете и листенца магданоз за украса, а останалото количество смелете заедно с босилека и зехтина. Обелете скилидките чесън и всяка от тях нарежете на 4. Разпределете чесъна и зехтина с подправките върху кръгчетата домати и нека се приготвят на пара в продължение на 15 минути.
Нарежете филето на парчета (да не бъдат много големи), поръсете със сол и черен пипер, подредете ги върху доматите. Оставете ястието да се приготвя 25 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЪД ЗА ГОТВЕНЕ НА ПАРА - MICRO STEAMER
КУХНЕНСКИ РОБОТ AGU BABY OCTOPY
Безплатна доставка за България!УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ НА ПАРА 3 НИВА PETRA
Безплатна доставка за България!УРЕД ЗА ВАРЕНЕ НА ОРИЗ И ЗЕЛЕНЧУЦИ 2.2 л
МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ОРИЗ И ВАРИВА ETA GRANELLINO 1.5 л
Безплатна доставка за България!СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Филе от риба в лимонено-сметанов сос
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Риба в медена марината с чесън на фурна
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Обработка на храната на пара: същност, полза и вреда
- Учени: Златните рибки помнят събития случили се преди 5 месеца
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
Коментари към Риба на пара с домати и чесън