Рецепта за домашно самонабухващо брашно

Необходими продукти:
- 150 грама брашно
- 5 грама бакпулвер
- 2,5 грама сол
Начин на приготвяне:
- Пресейте съставките в купа и прехвърлете брашното в кутия, която се затваря плътно.
- Съхранявайте на хладно и сухо място до 6 месеца.
Забележка!
Можете да направите толкова количество самонабухващо брашно, колкото ви е необходимо. За най-добри резултати, спазвайте посочените пропорции.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО КОКОСОВО БРАШНО 200 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И АРОНИЯ 250 г
НОВАЛАК ALLERNOVA AR 0-36 месеца 400 г
БИОХЕРБА НАТУРАЛНО БРАШНО ОТ НАХУТ 300 г
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И КОПРИВА 250 г
БРАШНО ЛЕНЕНО 180 гр. БАЛЧО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Ползи за здравето от брашното от нахут
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Грахово брашно
- Кайсиево брашно
- Хляб с орехи и брашно от елда
- Домашни пърленки без глутен
- Полента с чери домати, кашкавал и козе сирене
- Ръж
Коментари към Рецепта за домашно самонабухващо брашно