Рецепта за домашно самонабухващо брашно
Необходими продукти:
- 150 грама брашно
- 5 грама бакпулвер
- 2,5 грама сол
Начин на приготвяне:
- Пресейте съставките в купа и прехвърлете брашното в кутия, която се затваря плътно.
- Съхранявайте на хладно и сухо място до 6 месеца.
Забележка!
Можете да направите толкова количество самонабухващо брашно, колкото ви е необходимо. За най-добри резултати, спазвайте посочените пропорции.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ ЛЕНЕНО БРАШНО 500 г
СИЛТОНА БРАШНО ОТ БЯЛ ТРЪН/КЮСПЕ 500 г
БРАШНО СОЕВО ОБЕЗМАСЛЕНО 500 гр.
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И КОПРИВА 250 г
ЗОЯ БИО КОКОСОВО БРАШНО 400 гр.
БРАШНО ОТ ЧЕРВЕНА ЛЕЩА 350 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Секирче, Посевно секирче, Тревен грах
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Ползи за здравето от брашното от нахут
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Грахово брашно
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Вредно ли е бялото пшенично брашно
- Ръж
- Защо да изберем пълнозърнестото брашно пред бялото
Коментари към Рецепта за домашно самонабухващо брашно