Рецепта за домашно самонабухващо брашно
Необходими продукти:
- 150 грама брашно
- 5 грама бакпулвер
- 2,5 грама сол
Начин на приготвяне:
- Пресейте съставките в купа и прехвърлете брашното в кутия, която се затваря плътно.
- Съхранявайте на хладно и сухо място до 6 месеца.
Забележка!
Можете да направите толкова количество самонабухващо брашно, колкото ви е необходимо. За най-добри резултати, спазвайте посочените пропорции.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОРИЗОВО БРАШНО 500 гр. БОДПИЕ
КОПРИВА БРАШНО 50 г ПАКЕТ ФАРЕР
БИОХЕРБА БРАШНО ОТ КОПРИВА 100 г
БРАШНО АРОНИЯ 100 г ЗДРАВЕ ЗА ВАС
БРАШНО ОТ ФУРМИ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
КОРДИЦЕПС капсули 1000 мг * 210 DOUBLE WOOD
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Ползи за здравето от брашното от нахут
- Ръж
- Грахово брашно
- Вредно ли е бялото пшенично брашно
- Защо да изберем пълнозърнестото брашно пред бялото
- Секирче, Посевно секирче, Тревен грах
Коментари към Рецепта за домашно самонабухващо брашно