Рецепта за домашно самонабухващо брашно

Необходими продукти:
- 150 грама брашно
- 5 грама бакпулвер
- 2,5 грама сол
Начин на приготвяне:
- Пресейте съставките в купа и прехвърлете брашното в кутия, която се затваря плътно.
- Съхранявайте на хладно и сухо място до 6 месеца.
Забележка!
Можете да направите толкова количество самонабухващо брашно, колкото ви е необходимо. За най-добри резултати, спазвайте посочените пропорции.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БРАШНО ОТ СИНАП прах 200 г ЗДРАВНИЦА
ОСТРОВИТ ОРИЗОВО БРАШНО 1000 г
БРАШНО ОТ ЗЕМНА ЯБЪЛКА 200 г ЗДРАВНИЦА
АМАРАНТ 200 г ЗДРАВНИЦА
БРАШНО БЯЛ ТРЪН 200 г БАЛЧО
БРАШНО ЛЕНЕНО 180 гр. БАЛЧО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как да си приготвите брашно от леща
- Ръжено брашно – състав, ползи и противопоказания
- Катми от овесено брашно с мед и плодове
- Ръж
- Ползи и вреди на бадемовото брашно
- Грахово брашно
- Премахнете липомите по тялото с мед и брашно
- Хрупкави колелца от оризово брашно
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Топчета мамалига със сирене
Коментари към Рецепта за домашно самонабухващо брашно