Разядка от люти чушки с домати и чесън
Необходими продукти:
400 грама червени люти чушки
4 средни домата
1 глава чесън
80 - 90 милилитра растително олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте чушките, отстранете опашките, но не почиствайте от семената.
Попарете доматите, след което ги потопете в студена вода и обелете ципите им.
Обелете чесъна.
Подготвените зеленчуци смелете и ги изсипете в съд, в който сте нагорещили олиото, подсолете на вкус и нека всичко се задушава около 40 - 45 минути до изпаряване на течността. Сместа трябва да стане гъста и мазна, да може да се намазва лесно върху филия.
Може да поднесете и като сос към основно ястие.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
ОСЕМЧАТКА тинктура 50 мл
НовАЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Доматени сосове
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Сос Бъфало
- Лечебни ползи от чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Разядка от люти чушки с домати и чесън