Разядка от люти чушки с домати и чесън

Необходими продукти:
400 грама червени люти чушки
4 средни домата
1 глава чесън
80 - 90 милилитра растително олио
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте чушките, отстранете опашките, но не почиствайте от семената.
Попарете доматите, след което ги потопете в студена вода и обелете ципите им.
Обелете чесъна.
Подготвените зеленчуци смелете и ги изсипете в съд, в който сте нагорещили олиото, подсолете на вкус и нека всичко се задушава около 40 - 45 минути до изпаряване на течността. Сместа трябва да стане гъста и мазна, да може да се намазва лесно върху филия.
Може да поднесете и като сос към основно ястие.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ПРОМОПРАНАРОМ АРОМАФОРС ПРОТИВОГРИПНА КОМБИНАЦИЯ 5 мл
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Доматени сосове
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Домат
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Рецепти за лятна доматена манджа с чушки и патладжани
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Сос Бъфало
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
Коментари към Разядка от люти чушки с домати и чесън