Пюре от броколи с картофи и кашкавал
Необходими продукти:
- 1/2 килограм картофи
- 1 литър пилешки бульон
- 150 грама кашкавал
- 300 грама броколи
- сол
Начин на приготвяне:
Предварително измитите и обелени картофи нарежете произволно, сложете в тенджера, залейте с пилешкия бульон и поставете върху котлона. Щом течността кипне, варете картофите 10 минути (отстранете образувалата се пяна) и тогава към тях прибавете броколите.
Когато зеленчуците се сварят напълно, пюрирайте ги с помощта на блендер.
Докато пюрето е още горещо, добавете към него настъргания кашкавал, подсолете и разбъркайте.
Разпределете в сосиери и поръсете с кашкавал преди сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: 1000.menu
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА С БРОКОЛИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ СУЛФОРАФАН капсули * 90
БРЕСТ МАТЕ таблетки * 120 MUSHROOM WISDOM
Безплатна доставка за България!ПЛАНТИС ДЕТОКС капсули * 60
КОСНАТЮР ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СЪС ЗЕЛЕН ЧАЙ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Намалете високата температура със суров картоф
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Пюре от броколи с картофи и кашкавал