Пюре от броколи с картофи и кашкавал

Необходими продукти:
- 1/2 килограм картофи
- 1 литър пилешки бульон
- 150 грама кашкавал
- 300 грама броколи
- сол
Начин на приготвяне:
Предварително измитите и обелени картофи нарежете произволно, сложете в тенджера, залейте с пилешкия бульон и поставете върху котлона. Щом течността кипне, варете картофите 10 минути (отстранете образувалата се пяна) и тогава към тях прибавете броколите.
Когато зеленчуците се сварят напълно, пюрирайте ги с помощта на блендер.
Докато пюрето е още горещо, добавете към него настъргания кашкавал, подсолете и разбъркайте.
Разпределете в сосиери и поръсете с кашкавал преди сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: 1000.menu
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИОМИН таблетки 450 мг * 120
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СЬОМГА С БРОКОЛИ И ОРИЗ 220 г
ТОРН CRUCERA-SGS СУЛФОРАФАН капсули * 60
Безплатна доставка за България!СУПЕР ГРИЙНС прах 200 г ХЕЛТ ЕЙД
БИОХЕРБА СУЛФОРАФАН ОТ БРОКОЛИ + СЕЛЕН капсули * 60
НовВИРАЛ ПРОТЕКТ капсули * 30 ХЕРБАМЕДИКА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Намалете високата температура със суров картоф
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Сладък картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Супа от коприва с картофи
- Броколи в хрупкава панировка
Коментари към Пюре от броколи с картофи и кашкавал