Пюре от броколи с картофи и кашкавал

Необходими продукти:
- 1/2 килограм картофи
- 1 литър пилешки бульон
- 150 грама кашкавал
- 300 грама броколи
- сол
Начин на приготвяне:
Предварително измитите и обелени картофи нарежете произволно, сложете в тенджера, залейте с пилешкия бульон и поставете върху котлона. Щом течността кипне, варете картофите 10 минути (отстранете образувалата се пяна) и тогава към тях прибавете броколите.
Когато зеленчуците се сварят напълно, пюрирайте ги с помощта на блендер.
Докато пюрето е още горещо, добавете към него настъргания кашкавал, подсолете и разбъркайте.
Разпределете в сосиери и поръсете с кашкавал преди сервиране.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: 1000.menu
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ЖАН Д'АРСЕЛ ПРЕСТИЖ БОГАТ ПОДХРАНВАЩ КРЕМ 50 мл
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС БРОКО МАКС капсули * 60
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
НУТРИКОСТ ОРГАНИК БРОКОЛИ прах 227 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Намалете високата температура със суров картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сладък картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- При високо кръвно изяжте 1 банан или 1 небелен картоф
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
Коментари към Пюре от броколи с картофи и кашкавал