Пържено телешко с боб и червен лук
Необходими продукти:
- 350 грама телешко месо, нарязано на пръчици
- 1 глава червен лук, нарязан на едро
- 1 връзка кориандър
- 95 грама паста от люти чушки (крем)
- 400 грама боб от консерва, отцеден
Начин на приготвяне:
Загрейте малко олио в голям тиган и изпържете месото и лука за 5 минути, докато покафенеят.
Нарежете на ситно подправката и добавете към ястието само стъблата, заедно с пастата от чушки. Напълнете бурканчето от чушките с вода (2 пъти) и течността добавете към ястието. Оставете да заври и сложете боба. Подправете и оставете всички продукти да се сгорещят.
Свалете от котлона и добавете листенцата кориандър.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С МОРКОВИ И КАРТОФИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С ДОМАТИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С МОРКОВИ И ОРИЗ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Бобови култури
- Запечен боб с наденица и чесън
- Телешко месо с броколи и сос
- Рецепти за бобена яхния
- Палачинки от боб и овесени ядки
- Боб с кренвирш и кашкавал на фурна
- Боб на фурна с домати и спанак
Коментари към Пържено телешко с боб и червен лук