Пържено телешко с боб и червен лук

Необходими продукти:
- 350 грама телешко месо, нарязано на пръчици
- 1 глава червен лук, нарязан на едро
- 1 връзка кориандър
- 95 грама паста от люти чушки (крем)
- 400 грама боб от консерва, отцеден
Начин на приготвяне:
Загрейте малко олио в голям тиган и изпържете месото и лука за 5 минути, докато покафенеят.
Нарежете на ситно подправката и добавете към ястието само стъблата, заедно с пастата от чушки. Напълнете бурканчето от чушките с вода (2 пъти) и течността добавете към ястието. Оставете да заври и сложете боба. Подправете и оставете всички продукти да се сгорещят.
Свалете от котлона и добавете листенцата кориандър.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал
- Запечен боб с наденица и чесън
- Телешко със сушени сини сливи и картофи в гърне
- Чай от бобени шушулки при диабет
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Здравословна телешка супа с кейл и зеленчуци
- Телешко с картофи, грах и зелен боб
- Боб с телешко, моркови и лук
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
Коментари към Пържено телешко с боб и червен лук