Пържени яйца с лук

Необходими продукти:
- 3 яйца
- 2 глави лук
- 3 супени лъжици вода
- сол и черен пипер на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете и измийте лука, нарежете го на ситно и го изпържете до златисто в нагорещено олио. След това добавете водата и задушете на слаб огън до изпаряване на течността. Сложете подправките и чукнете яйцата върху лука. Пържете до готовност (около 4 минути) от едната страна, след това обърнете от другата и свалете съда от котлона.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Пържени яйца с кайма и домати
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Подлучени яйца в сос от домати и чушки
- Пълнени панирани яйца
- Бъркани яйца със зелен фасул и лук
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Млечна топеница със спанак, сирене и яйца
Коментари към Пържени яйца с лук