Пържени яйца с лук

Необходими продукти:
- 3 яйца
- 2 глави лук
- 3 супени лъжици вода
- сол и черен пипер на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете и измийте лука, нарежете го на ситно и го изпържете до златисто в нагорещено олио. След това добавете водата и задушете на слаб огън до изпаряване на течността. Сложете подправките и чукнете яйцата върху лука. Пържете до готовност (около 4 минути) от едната страна, след това обърнете от другата и свалете съда от котлона.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Яйца с чоризо и фета
- Пържени яйца с кайма и домати
- Яйца на очи с кашкавал и копър
- Задушени яйца в легло от лук и домати
- Оригинални рецепти за яйца шакшука
- Бъркани яйца с пушена сьомга и сирене
- Перфектните бъркани яйца /рецепта със снимки/
Коментари към Пържени яйца с лук