Пържени яйца с лук
Необходими продукти:
- 3 яйца
- 2 глави лук
- 3 супени лъжици вода
- сол и черен пипер на вкус
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
Обелете и измийте лука, нарежете го на ситно и го изпържете до златисто в нагорещено олио. След това добавете водата и задушете на слаб огън до изпаряване на течността. Сложете подправките и чукнете яйцата върху лука. Пържете до готовност (около 4 минути) от едната страна, след това обърнете от другата и свалете съда от котлона.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Яйца в доматен сос на тиган
- Яйца на тиган с домати и манголд
- Пълнени панирани яйца
- Бъркани яйца с пилешко филе и чушки
- Пържени яйца с кайма и домати
- Яйце в гнездо от хрупкав хляб
- Бъркани яйца с домати, сирене и магданоз
- Как да приготвите перфектните бъркани яйца
- Яйца с боб и кашкавал
- Яйца с чоризо и фета
Коментари към Пържени яйца с лук