Пълнени чушки с ориз и зеле

Необходими продукти:
10 средни чушки за пълнене
1 чаена чаша ориз
1 настърган среден морков
1 средна глава лук
2 чаени чаши ситно нарязано прясно зеле
1 чаена лъжица чубрица
1 чаена лъжица червен пипер
олио
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на ситно, моркова настържете. Смесете ги в подходящ съд и добавете зелето. Изсипете зеленчуците в съд с нагорещено олио и разбърквайте до омекване на продуктите. След това добавете подправките, ориза и налейте топла вода, колкото е необходимо, за да набъбне оризът.
Когато течността се изпари, сместа е готова. С нея напълнете чушките. Подредете ги в тава, налейте малко вода на дъното и изпечете ястието във фурната при температура от 200 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПРАНАРОМ АРОМАФОРС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 15 мл
ОРИЗОВ ПРОТЕИН 200 г ЗДРАВНИЦА
ХАРУХАРУ УОНДЪР МАСЛО ЗА ЛИЦЕ ОТ ЧЕРЕН ОРИЗ 30 мл
НАТОКИНАЗА капсули * 120 DOUBLE WOOD
ПРОМОСПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Ориз с телешка кайма и зеленчуци на тиган
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Пригответе си ориз на пара без необходимия уред
Коментари към Пълнени чушки с ориз и зеле