Пълнени чушки с ориз и зеле

Необходими продукти:
10 средни чушки за пълнене
1 чаена чаша ориз
1 настърган среден морков
1 средна глава лук
2 чаени чаши ситно нарязано прясно зеле
1 чаена лъжица чубрица
1 чаена лъжица червен пипер
олио
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на ситно, моркова настържете. Смесете ги в подходящ съд и добавете зелето. Изсипете зеленчуците в съд с нагорещено олио и разбърквайте до омекване на продуктите. След това добавете подправките, ориза и налейте топла вода, колкото е необходимо, за да набъбне оризът.
Когато течността се изпари, сместа е готова. С нея напълнете чушките. Подредете ги в тава, налейте малко вода на дъното и изпечете ястието във фурната при температура от 200 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД ЛИСТ МАСКА 20 мл
ВИКТОРИЯ БЮТИ РЕВИТАЛИЗИРАЩ КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 15 мл
СКИНЦИКЛОПЕДИЯ БИОТИКС БАРИЕР БУУСТ МЛЕЧЕН ТОНИК 200 мл
НовХРИСТИНА ШАМПОАН С БРАЗИЛСКИ БИЛКИ 400 мл
ХАРУХАРУ УОНДЪР АНТИ-ЕЙДЖ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ЖЕНШЕН И ЧЕРЕН ОРИЗ 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Ориз с лук и моркови на фурна
- Ориз с царевица
- Оризово руло с шунка и зеле
- Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
- Пържен ориз с кайма и зеленчуци
- Оризова запеканка с шунка и млечна заливка със сирена
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Задушен ориз с кайма и моркови
- Мляко с ориз, бадеми и стафиди
Коментари към Пълнени чушки с ориз и зеле