Пълнени чушки с ориз и зеле
Необходими продукти:
10 средни чушки за пълнене
1 чаена чаша ориз
1 настърган среден морков
1 средна глава лук
2 чаени чаши ситно нарязано прясно зеле
1 чаена лъжица чубрица
1 чаена лъжица червен пипер
олио
сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Нарежете лука на ситно, моркова настържете. Смесете ги в подходящ съд и добавете зелето. Изсипете зеленчуците в съд с нагорещено олио и разбърквайте до омекване на продуктите. След това добавете подправките, ориза и налейте топла вода, колкото е необходимо, за да набъбне оризът.
Когато течността се изпари, сместа е готова. С нея напълнете чушките. Подредете ги в тава, налейте малко вода на дъното и изпечете ястието във фурната при температура от 200 градуса.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД АМПУЛИ ПРОТИВ БРЪЧКИ 1.3 мл * 7
ВИКТОРИЯ БЮТИ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ASIAN RITUALS 30 мл
МАТИСЪН ОРИЗОВ ПРОТЕИН прах * 400 г
КОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
ХАРУХАРУ УОНДЪР ДЪЛБОКО ОВЛАЖНЯВАЩО ПОЧИСТВАЩО ОЛИО 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Диета за отслабване с протеинови продукти и ориз
- Седемдневна оризова диета
- Арсен в ориза – трябва ли да се притесняваме
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Пригответе си ориз на пара без необходимия уред
Коментари към Пълнени чушки с ориз и зеле