Пълнени чушки с гъби, лук, кайма и кашкавал
Необходими продукти:
- 1 килограм кайма (може да използвате смес от свинско с пилешко)
- 4 чушки за пълнене
- 1 домат
- 3 глави лук
- 100 грама кашкавал
- 5 печурки
- кетчуп
- майонеза
- сол
- черен пипер
- олио
Начин на приготвяне:
Нарежете едната глава лук и гъбите, изпържете ги в олио и поръсете със сол и черен пипер. Прибавете при каймата.
Чушките разрежете на две и почистете от семената. Останалия лук и доматите накълцайте ситно.
Във всяка половинка чушка сложете от каймата с гъбите, намажете с кетчуп и майонеза, последвани от парченца лук и домат.
Изпечете във фурната за 30 минути на среден огън. След това извадете, поръсете с настърган кашкавал и върнете във фурната. Изключете я и нека ястието престои в нея още половин час.
Добър апетит!
Източник: topshef.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Прясно зеле, задушено с кайма и ориз
- Бутер баница с кайма
- Задушена елда с кайма, доматено пюре и лук
- Пълнени чушки с ориз и зеле
- Панирани шницели от кайма
- Хапки от кайма с топено сирене и чесън
- Гнезда от кайма с яйца в доматен сос
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
Коментари към Пълнени чушки с гъби, лук, кайма и кашкавал