Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко

Необходими продукти:
чушки за пълнене
пилешко филе
червен боб (от консерва)
гъби
лук
чесън
настърган кашкавал
малко майонеза
подправки
магданоз
Начин на приготвяне:
Отрежете капака на чушките с опашките. Измийте и почистете вътрешността от семките. Филето нарежете на кубчета, овкусете със сол и подправки и оставете на страна за момента. Заемете се с останалите продукти: нарежете лука на малки кубчета и го задушете заедно с гъбите в собствения им сос, сложете сол и изчакайте, докато течността се изпари, едва тогава прибавете олио, нарязан чесън и изпържете всичко на слаб огън. След като приготвите гъбите, изпържете и месото. Залейте с боба и неговия сок от консервата, прибавете нарязан магданоз и задушете на тих огън до изпаряване на част от течността. Смесете гъбите и филето с боба и със сместа напълнете чушките. Сложете по мъничко майонеза най-отгоре и поръсете с настъргания кашкавал. Подредете чушките в тава, подмазана с мазнина и поставете в нагорещена до 220-260 градуса фурна. Извадете след 15 минути (кашкавалът трябва да се запече).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
МАЙПРОТЕИН ИМПАКТ ВЕГАН БЛЕНД 1 кг
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Супа от бял боб със спанак
- Бобови култури
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Маринован бял боб
- Боб на фурна с домати и спанак
- Пълнени чушки с шунка, гъби и моцарела
- Задушен боб с агнешко в бира
- Салата от бял боб с чесън
Коментари към Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко