Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко

Необходими продукти:
чушки за пълнене
пилешко филе
червен боб (от консерва)
гъби
лук
чесън
настърган кашкавал
малко майонеза
подправки
магданоз
Начин на приготвяне:
Отрежете капака на чушките с опашките. Измийте и почистете вътрешността от семките. Филето нарежете на кубчета, овкусете със сол и подправки и оставете на страна за момента. Заемете се с останалите продукти: нарежете лука на малки кубчета и го задушете заедно с гъбите в собствения им сос, сложете сол и изчакайте, докато течността се изпари, едва тогава прибавете олио, нарязан чесън и изпържете всичко на слаб огън. След като приготвите гъбите, изпържете и месото. Залейте с боба и неговия сок от консервата, прибавете нарязан магданоз и задушете на тих огън до изпаряване на част от течността. Смесете гъбите и филето с боба и със сместа напълнете чушките. Сложете по мъничко майонеза най-отгоре и поръсете с настъргания кашкавал. Подредете чушките в тава, подмазана с мазнина и поставете в нагорещена до 220-260 градуса фурна. Извадете след 15 минути (кашкавалът трябва да се запече).
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE ДЪЛБОКОХИДРАТИРАЩ КРЕМ С 24 ЧАСОВО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
СУИС ЕНЕРДЖИ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
СУИС ЕНЕРДЖИ КОМПЛЕКТ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 1 ДЕТОКС капсули * 14 + СТЪПКА 2 СЛИМ капсули * 45 + СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Киноа с черен боб
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Кисело зеле с бели гъби и боб
- Пилешко с боб и босилек
- Пълнени чушки с кайма и царевица в доматен сос и кашкавалена коричка
- Супи за отслабване: Супа с бял боб и песто
- Пълнени чушки с качамак и гъби, запечени с кашкавал
- Витамини B - предпоставка за здраве
- Задушено зеле с боб, печурки и сини сливи
Коментари към Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко